Arama sonuçlarınız

1. R

Derbi ETX 150 mi? yoksa Bajaj discover 150f mi?

arkadaşlar ikisinin arasında kaldım derbi etx hakkında pek bir bilgim yok ancak teknik açıdan bajaj daha üstün fiyatları birbirine yakın nerdeyse, derbi nerenin malı bilmiyorum bazı yerlerde italyan diyorlar ama bilemiyorum bajaj hint malı onu biliyoruz en azından çin den iyidir ben lüleburgazda...
  2. R

bajaj Discover 125 - Salcano Wolf 125 - Lifan Emisol 150(em150l) hangisini almalıyım?

arkadaşlar bu üçü arasında kaldım sizce hangisinin almalıyım ben motoru alınca birdaha değiştirmeyi düşünmüyorum yani aldığım motor uzun ömürlü ve uzun yollar gidicek , ben daha önce 4 vitesli motorsiklet kullandım ve debriyajlı hiç kullanmadım bajaj kafama çok yattı ama onda devir göstergesi ve...
  3. R

KEEWAY speed 150-Honda CB125E-Salcano wolf 125 hangisini tavsiye edersiniz bu üçü ara

arkadaşlar yarı otomatik 4 vitesli debriyajsız motorsiklet çok kullandım artık debriyajlılara geçmek istiyorum ve ilk debriyajlı motorsikletim olucak bu üçünü çok araştırdım ama bir türlü karar veremedim verebileceğim en fazla para 3 milyar(3000 tl) keeway speed 150 çok beğendim ama çin yapımı...

Yeni mesajlar