Arama sonuçlarınız

1. fazil

izmirde demirci

Benim internetten bildiğim Tire'de Avcrom diye bir egzozcu var. Koruma demiri de yapıyormuş. Daha önce bir şeyler yaptırmış olan varsa, yorum yazabilirlerse işe yarar.
  2. fazil

yamaha virago xv 535 alınır mı ?

1992 model bir Virago 250 kullanıcısı olarak, bu şartlarda alınmaz diyebilirim. Eğer Virago 250 olsa alınabilirdi, yedek parçası bulunabiliyor ama 535 parçası bulmak zor. Tabi eğer motor restorasyonu seviyorsanız, tamirat tecrübeniz varsa, ve bu motora karşı özel bir ilginiz varsa, garajda da...
  3. fazil

Sattığım Motor 100 Km Sonra Conta Yakmış

Motoru satarken 2000 devir/dakikayı geçmeyecek bir kısıtlayıcı koymak lazım herhalde. Ayı oğlu ayılar nasıl kullanıyorsa kim bilir....
  4. fazil

Plakam Düştü Bildiremiyorum

Bu plakalar neden düşüyor, eskiden vidalanabiliyordu, artık vidalanamıyor, ondan düşüyor herhalde. Plakayı düşürenler neyle yapıştırmıştı onu da yazarsa, belki biz de önlem alabiliriz.
  5. fazil

İstanbul'da Honda ve yamaha yedek parça satan yer nerede var?

Mann filtre kullanıyorum çoktandır. Hem motorda, hem arabada. Orijinal filtre kadar kaliteli ve yarı fiyatına oluyor genelde. Yalnız onun da sahtesi varmış galiba, dikkat etmek lazım alırken. filtremarketim.com'dan alıyordum çoktandır. (reklam gibi oldu ama değil tabi)
  6. fazil

Zincirdeki pas nasıl gider?

Pas sökücü değil de "pas dönüştürücü" kullanılabilir. İçindeki fosforik asit pası suda çözünür hale getiriyor. Cocacola'da da fosforik asit varmış sanırım, içimizin pasını almak için herhalde. Ben paslı, karıncalanmış parçaları boyamadan önce zımparalayıp pas dönüştürücü kullanıyorum. Sonra...
  7. fazil

Zincir Perçinleme Aleti Tavsiyesi

Perçin aleti olarak ne kullanıyorsunuz acaba?
  8. fazil

Kot Motosiklet Pantalonu tavsiyesi

Yaz sıcağında kot pantolon işi çok zor bence. Ben son zamanlarda yaz sıcağında artık korumasız kargo pantolon (üstte resmi olan) giymeye başladım. Uzun yol için yazlık Revit Airwave 2 pantolonum var ama o da çok hantal. Kargo pantolona koruma diktirmeyi düşünüyorum.
  9. fazil

Kot Motosiklet Pantalonu tavsiyesi

Hafif, püfür püfür ama file gibi değil de, bu Decathlon'un yazlık kargo pantolonları gibi olan korumalı bir pantolon bilen var mı? Şöyle bir şey yani:
  10. fazil

Yamaha r25 Oksijen Sensörü HK

Yazdıklarımdan öyle mi anladınız, Usta değil, resmi Toyota servisi 12 bin istedi, ben kendim 1500'e işi hallettim. (Ustaya falan gerek kalmadı yani :)) Çıkma almak yerine, orijinalinin markasını öğrenip Yamaha yerine aynı parçayı dışarıdan almaya çalışmak mantıklı oluyor.
  11. fazil

Yamaha r25 Oksijen Sensörü HK

Ben oksijen sensörlü motor kullanmıyorum ama arabada (2006 Toyota Yaris) oksijen sensörü arızası başıma geldi. Oradan öğrendiklerimi yazabilirim. Motor arıza ışığı yanmaya başlamıştı, ara ara sönüyor, sonra yine yanıyordu. Bilgisayara bağlandığında "oksijen sensörü" arızası kodu görünüyordu...
  12. fazil

Motorum 2-3 aydır yatıyor ve marş basmıyor

Buji iridium buji ise, belki bujiden de olabilir. Iridium bujiler biraz hassas, çok durursa ya da ıslak kalırsa kolay bozulabiliyor.
  13. fazil

Tamir hastası oldum galiba

Ben de öyleyim. Canım sıkıldıkça söküp takıyorum :) Söküp taktıkça da kesin tamiratlık bir şeyler çıkıyor zaten. Bu tür işler için en iyisi eski model, karmaşık olmayan, basit motorlar. Yani büyük, yeni ve pahalı motora gerek yok. Öyle bir motor alsanız kurcalayamazsınız zaten.
  14. fazil

Ters Yönde Kaçtı, Polis Düşürerek Durdurdu! O Anlar Kamerada

Ben hemen sesi kapattım. Kulaklar kıymetli bu devirde.
  15. fazil

Ters Yönde Kaçtı, Polis Düşürerek Durdurdu! O Anlar Kamerada

Polis motosikletlerine otomatik açılır yan ayak gibi bir şey takmak lazım. Motorun devrilmesi fena olmuş.
  16. fazil

Sol Amortisör Keçe Değişimi (Yine kaçırıyor?)

SKF keçeyi nereden alıyorsunuz acaba, link var mıdır?
  17. fazil

Sol Amortisör Keçe Değişimi (Yine kaçırıyor?)

Yeni taktığınız keçe sertleşmiş olabilir. Farklı bir yeni keçeyle denemek iyi olabilir. O arada amortisör borusunu hafif zımparalayabilirsiniz. (1000 ya da 2000'lik zımpara kağıdıyla olabilir) Sonra da pasta ve cila yapılabilir. Şu videoda gösteriyor:
  18. fazil

Klipsli masterlink sorunu

Sökmesi takmasından daha zor olabilir. Şurada kargaburunla çıkartıyor:
  19. fazil

Yaparsınız, çok zor değil. Şuradaki videoda gösteriyor:
  20. fazil

Ters takmış, nasıl ustaysa artık... Söküp tersine çevirmeniz lazım.

Yeni mesajlar