Arama sonuçlarınız

1. sodurlu88

Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti

Motosikletin az yer kaplaması bir avantajsa bu avantajdan motosiklet sahibi faydalanır yada faydalanmaz. Başkası benim motosikletimin az yer kaplamasından faydalansın diye özen falan göstermem. 2026 model 1250cc bir motosikletin yıllık vergisi 13.876 Lira 2026 model 1250cc bir otomobilin...
  2. sodurlu88

Mağdur mu yoksa çakal mı?

Düğmeye çok basıldı diye asansör niye bozulsun ? Kamuya açık bir yerde asansör düğmelerine günde binlerce kez basılıyor. Onlar niye bozulmuyor ? Asansörlere her ay bakım yapılması zorunlu. Senede 1 kez yetkili kurum muayene eder, eksikleri söyler. Senin yaşadığın yerdeki asansör sürekli...
  3. sodurlu88

Mağdur mu yoksa çakal mı?

Kurye sonuna kadar haklı... Merdivenden çıkmak zorunda değil, Kaskını çıkarmak zorunda değil, Adam asansörü çöp toplamak için kullanıyor ve tüm katlarda kapıyı açık bırakarak çağrıldığı kata gitmesini engelliyor. Düğmeye çok basıldı diye arıza vs hikaye. Kadını gözüne kestirdiği için efelik...
  4. sodurlu88

CFMoto 450SR şeytanın oyuncağı mı?

Konunun belli bir motosiklet marka yada modeli ile alakası yok. Bu tarz motosikletlere binenlerle alakası var. Geneli motosiklete şekil için biniyor, tecrübesi çok az yada yok. SS tarzı ile uzun yola gidilmez, araziye girilmez... Nerede binecek ? Şehir içinde yani en riskli yerde. Sonuç, kaza :)
  5. sodurlu88

Duke 390 servis kitapçığının paralı olması

Tesla'nın servisi varmı ki servis kitapçığı olsun :)
  6. sodurlu88

Multistrada Düşük Hızda (50-70) Gidon Silkeleme Neden Olur?

Lastik basıncından yapabilir, Lastik modelinden yapabilir, Lastik balansından yapabilir, Topcase varsa ondan yapabilir, Elcik koruma varsa ondan yapabilir, Amortisör ayarlarından yapabilir. En kolay çözüm, gidonu her zaman iki elinizle tutun. :)
  7. sodurlu88

Güneş Yanığı Nasıl Halledilir.

Genelde verniği ilaç ile komple söküp şeffaf kaplama yapıyorlar. Bunun için kaporta da hasar olmaması gerek.
  8. sodurlu88

Duke 390 servis kitapçığının paralı olması

Neredeyse tüm markalar servis kitapçığını para ile satar yada hiç satmaz. Adı üstünde servis kitapçığı, sen servis değilsin :)
  9. sodurlu88

Diziler, filmler ve Triumph

M.I.2 M.I. Fallout Bond son filmi,
  10. sodurlu88

Spontini Subap ayarı

Motor soğuk iken (oda sıcaklığında) RKS Spontini 110 modelinin fabrika çıkışlı ideal supap ayarı (boşluk) değerleri şunlardır: Emme (Intake) Supabı: 0.08 mm ile 0.10 mm arası Egzoz (Exhaust) Supabı: 0.10 mm ile 0.12 mm arası [1] Usta ve kullanıcı deneyimlerine göre, şehir içi yoğun dur-kalk...
  11. sodurlu88

Zincir dişli hakkında

Gerginliğine dikkat et, yağsız bırakma bir şey olmaz. Oringler zincirin daha sessiz olmasını ve iç tarafındaki yağı korumak için var. Başka bir esprisi yok.
  12. sodurlu88

Motosikletle Umre Yolculuğu; 4 Ülke 12,500 Km. Yol

Yazınızın yarısını okudum, Gerçekten öyle mi yoksa ben mi yanılıyorum bilmiyorum da.... Fazla yapay zeka desteği alınmış gibi geldi. Özellikle videoların kapat fotoğraflarını beğenmedim. Eski usul gezi raporlama şeklinde olması harika, fakat ya yapay zekaya yazdırmışsınız yada kendini çok...
  13. sodurlu88

Motosikletli Arkadan Çarptı. Kusurlu Otomobil Mi Çıktı? Sosyal Medya Karıştı!

Ortada resmi bir rapor yoksa kasıtlı olarak insanları motosikletlilere karşı kışkırtmak için yayılmış bir haber yada neyse işte ondan. Amaç bak motosikletli kusurlu olmasına rağmen karşı taraf kusurlu çıkarılmış, motosikletler kötü algısı oluşturmak.
  14. sodurlu88

Foruma girerken sorun yaşayan varmı?

Sebebini bilmemekle beraber birkaç gündür internette birkaç gündür bir yavaşlık var. Forum dün açılmıyordu birkaç denememde...
  15. sodurlu88

Almanya 2000 - 2025 arası pazar payı değişimi

Asrın eğitimcisi hazretleri efendiyi bende sevmiyorum. Tabi öyle nefret ettiğim tiksindiğim biri değil, yüz yüze hiç tanışmadım etmedim. Defalarca da burada tartıştığımız oldu, karşılıklı laf sokmalar vs. Ama adamın 1 gün çıkıp küfür ettiğini görmedim. O noktada hakkını yemeyelim. Hatta yine...
  16. sodurlu88

djı osmo 4 bilgisayara bağlama

Hafıza kartını bir kart okuyucuya takmayı dene. İki ucu da type-c olan kablolarda veri aktarımı sıkıntılı oluyor genelde.
  17. sodurlu88

Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

Sıkıntı yok Muzo, bırak çocuk oynasın.
  18. sodurlu88

Kim ki o arkadaş zaten ? Ben ilk defa bu muhabbete dahil olduğunu görüyorum.
  19. sodurlu88

Sana gıcıklığına beni öven bir şey diyeceğini sanmıyorum :) Fotoğraf 2015'den falan sanırım belki daha da eski olabilir, genç iken böyle şeyler yapmışım :P Misal asrın eğitimcisi genç iken bende böyle şeyler yaptım diye fotoğraf paylaşamaz... o yıllarda fotoğraf makinesi icat olmamıştı. Belki...
  20. sodurlu88

Yapay zeka çıktı mertlik bozuldu, 2dk da sağa virajda sol kulağımı değdirdiğim fotoğraf yada videoyu yaptırırım :) Önemli olan sürüşteki, virajdaki zevk bence. Şimdiye kadar hiç öyle fotoğrafımı videomu çektirmedim virajda, kendi kameramdan kayda girdiyse vardır birkaç görüntü. Ama iyi kötü...

Yeni mesajlar