Arama sonuçlarınız

1. sodurlu88

Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

Sıkıntı yok Muzo, bırak çocuk oynasın.
  2. sodurlu88

Kim ki o arkadaş zaten ? Ben ilk defa bu muhabbete dahil olduğunu görüyorum.
  3. sodurlu88

Sana gıcıklığına beni öven bir şey diyeceğini sanmıyorum :) Fotoğraf 2015'den falan sanırım belki daha da eski olabilir, genç iken böyle şeyler yapmışım :P Misal asrın eğitimcisi genç iken bende böyle şeyler yaptım diye fotoğraf paylaşamaz... o yıllarda fotoğraf makinesi icat olmamıştı. Belki...
  4. sodurlu88

Yapay zeka çıktı mertlik bozuldu, 2dk da sağa virajda sol kulağımı değdirdiğim fotoğraf yada videoyu yaptırırım :) Önemli olan sürüşteki, virajdaki zevk bence. Şimdiye kadar hiç öyle fotoğrafımı videomu çektirmedim virajda, kendi kameramdan kayda girdiyse vardır birkaç görüntü. Ama iyi kötü...
  5. sodurlu88

İşin teknik tarafını geçtik zaten, kameraya poz olarak da yavan duruyor. Viraj, hız o kadar sarkmayı gerektirmiyor, motoru biraz daha yatırsa ama sarkmasa daha güzel bir poz çıkarmış bence.
  6. sodurlu88

Sanki biraz Muzo'dan taraf oldum gibi... tek taraflı yüklenmeyeyim :) Nede olsa yaşın belli, ölüye saygımız vardır.
  7. sodurlu88

Yok niye kıskanayım, başka üyeler faydalandı bilgilendi işte. Muzaffer de uslu durup banlanmasaydı oda gelirdi diye söyledim. Kişisel olarak bakarsak, ben senden eğitim almam, sende bana eğitim veremezsin. 😎
  8. sodurlu88

Karşılıklı tehditleşmek bırakın beyler, icraat görelim. Mesaj manyağı yapılacak... Bitirilecek...
  9. sodurlu88

Ooo senin yokluğunda alamanyalardan asrın eğitimcisi geldi, foruma eğitim verdi. Millet 5er takım dizlik eritti sonrasında. Uslu dursan senide eğitirlerdi :)
  10. sodurlu88

Gereksiz sarkıyor motordan ama kamera için yapıyordur zaten. Bence çok zor yapılmayacak bir şey değil, o kadar sarkmayı gerektirecek şartlar normal yollarda olmaz bence.
  11. sodurlu88

Antalya’da korkutan kaza: Polisler yola savruldu

Polis motorunun sirenleri açıkmıydı bilemem ama kavşakta polislere dur tabelası var. Her türlü polisler hatalı gözüküyor, geçiş üstünlüğü var diye bodoslama kavşaktan geçilmez. Karşı taraf polis aracını duyacak, görecek ve sonrasında yol verecek.
  12. sodurlu88

Fsm koprusu - Susurluk (240 km) - 3 saat (non stop) - 3.3 lt/100 km. Super bir sürüş!(güvenli)

Temiz duruyor motorunuz, ben iki rengi de beğeniyorum açıkcası. Hatta son çıkan R modellerindeki beyazlı grenajlarda güzel. Rüzgar sesinden dolayı şikayetiniz varsa aynaların şeklinden de olabilir, bir yerlerde okumuştum, bazı kullanıcılar farklı aynalar takarak rüzgar sesini azaltmış.
  13. sodurlu88

Fsm koprusu - Susurluk (240 km) - 3 saat (non stop) - 3.3 lt/100 km. Super bir sürüş!(güvenli)

Boyum 180cm falan, cam için en alt seviyede kullanıyorum ama deflector var camda. Camı yukarı ayara alırsam bu kez farın üstündeki boşluktan çok hava geliyor. Deflector kaska gelen rüzgarı bayağı kesti bende fakat yüksek hızlara çıktığım için camın bağlantı noktalarında kılcal çatlaklar...
  14. sodurlu88

Geçen hafta 1190'la otobandan 700km yol yaptım. 110-160 arası hızlarda gittim, çok kısa süreli daha yüksek hızlara çıkmışımdır. Ortalama 4.8lt İstanbul çıkışında CF450MT si olan biriyle karşılaştık, Ankara'ya kadar beraber sürdük. Bana ayak uydurdu CF ile ama Ankara girişinde benzini bitti...
  15. sodurlu88

Amatör üretici Apilia nasıl MotoGP nin en iyi motoru haline geldi? Çok ilginc!

Teşekkürler bilgiler için... MotoGP'yi Toprak yarışmaya başladığından beri izliyorum ama seyir zevki düşük geldi bana. İlave olarak Toprak da henüz alışamadı, Yamaha yerlerde sürünüyor zaten... Aprilia'nın F1'den aşırma taktiklerini anlatan bir sürü video var youtube da, denk gelmediyse...
  16. sodurlu88

Amatör üretici Apilia nasıl MotoGP nin en iyi motoru haline geldi? Çok ilginc!

Boşver sen şimdi Aprilia MotoGp'yi falan. Yokluğunda Honda Avrupa'da ne kadar satmış, AT ne kadar iyi motormuş bu tür bilgilerden mahrum kaldık. Özüne dön :)
  17. sodurlu88

Uzun bot kullanım/sürüş önerileriniz

Yeni botlarınla 1 defa halı saha maçı yap, yumuşacık olur sertlik falan kalmaz.
  18. sodurlu88

450 sr alınırmı

Geçen bir videoda gördüm, R1300GSA ile adam yolda giderken küçük bir çukurdan geçti. Ön fren kendi kendine kitledi, düşürdü adamı. Çok yavaş gidiyordu zaten, motoru kaldırdı 15dk uğraştı hareket ettirmek için. Motor kendi kendine fren yapıyordu. Sonra düzeldi. Titreşimden vites kolunun düşmesi...
  19. sodurlu88

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

35 plaka ile ilgili Uşak'lıların fikirlerini almak lazım :) Sistem o şekilde işliyor sanki... Küçük şehirlerden kalabalık büyük yerlere gidenler biraz sudan çıkmış balık gibi olur ya... Yoksa özellikle hiçbir bölgenin yada şehrin trafik konusunda özellikle sıkıntılı davrandığını düşünmüyorum.