Arama sonuçlarınız

1. İ

İkinci motor seçimi Yamaha vs Kawasaki

Arkadaslar tekrar Merhaba. Daha once bu konuyu acmistim ama cevap alamadim kimseden. Gercekten yardiminiza ihtiyacim var. Su an KTM DUKE 200 kullaniyorum,ve bunu satip daha buyuk birsey istiyorum. Goruntu olarak YAMAHA mt-07 ile Kawasaki er6N,Z800 cok begendim. Tavsiye edebilirmisiniz hangisi...
  2. İ

YAMAHA MT-07,KTM DUKE 390,KAWASAKİ (er6n,Z700) Abiler yardim edin kararsiz kaldm..

Merhaba Arkadaslar. İkinci motorum icin cok kararaiz kaldim.. YAMAHA MT-07,KTM DUKE 390,KAWASAKİ (er6n,Z700) . Suan KTM DUKE 200 kullaniyorum,gonlum DUKE 390 istiyor ama ondanda cabuk skoirim diye korkyorum.. Degerli yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim. Artilari ve Eksikleri soylerseniz...
  3. İ

İkinci motor NAKED

Merhaba Arkadaşlar. İlk Motorumu kazasiz belasiz doyasiyinca kullandim ALLAHA shukur. Şimdi daha güçlü motor istiyorum,ilk Motorum KTM DUKE 200 ayni tarzda 400/600 cc arasi ne tavsiye edebilirsiniz? :) butce'de sknti olmaz.. Yorumlariniz icin tesekkur ederim.
  4. İ

Naked İlk Motorum acil yardim :)

Merhaba Arkadaşlar. İlk motorum olacak naked tavsiyelerinize ihtiyacim var. KTM DUKE 200 almaya karar verdim,ama motorun ustune oturunca cok kucuk kaldi altinda Boy 186 kilo 85 hangi naked tavsiye edebilirsiniz? Cok secenek var ama ilk motor oldugu icin sizden yardim istiyorum. Butcem 20.000 TL...
  5. İ

KTM DUKE 200/390 ariyorum

Arkadaşlar Merhaba! Araniza yeni katildim,uzun zamandir hayal ettigim motor KTM DUKE . İstanbul İci satan var ise degerlendiririm.
  6. İ

Yeni Motor Almayı düsünyorum.. Abiler yardımınıza ihtiyacim var

Merhaba Sayin Abiler,Kardeşler. İli aydır motor aşkı uyutmiyor beni. Forumları okudum ve KTM DUKE 200 için çok heveslenim.. Boy 185 kilo 84. Bana çokmu küçük kalır?!:( ilk motorim olacak İN SHA ALLAH! Ayrıca hiç motor kullanan tanıdıgım yok,o yuzden nerden nasil bakip alacagimida karar...

Yeni mesajlar