Arama sonuçlarınız

1. N

pazartesi sabah izmirde yamaha servisi lazım

merhaba arkadaşlar pazartesi sabahı hayırlısıyla izmir otogarına ineceğim. motosiklet almak için arkadaşla buluşacağım. izmirdeki arkadaşlardan motosikleti gösterebilecek iyi bir servis veya usta ismi varsa paylaşmalarını rica ediyorum. yetkili serviste olur. çok teşekkürler ...
  2. N

Anadolu yakası cbr 600f için katlanır plakalık arıyorum

merhaba arkadaşlar başlıktada belrttiğim gibi 2011 model motoruma katlanır plakalık takmak istiyorum. Nereden bulabilirim fiyat aralığı hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. İnternette çok fazla seçenek var ancak görmeden almak istemiyorum açıkçası. Anadolu yakasında önerebileceğiniz bir yer...
  3. N

2008 suzuki gsxr 600 ilanı hakkında

Merhaba geçen hafta aynı no.lu ilan ankara olarak yayınlandı ve aynı gün icerisinde birkaç saatte fiyatı 1000er lira olarak iki defa indi ve 19.500 liradan sonra yayından kaldırıldı. Bugün yeniden yayınlanmış ve antalya olarak görünüyor. İlan no. 169346733 dikkat edin arkadaşlar
  4. N

Bursa Nilüfer'e motor bakmaya gelmeyi düşünüyorum !

merhaba arkadaşlar siteden buldugum bir r6 için eğer olursa fuardan sonra Bursa/Nilüfer'e gelmek istiyorum. O civara yakın bildiğiniz iyi bir usta var mıdır ? veya yamaha servisi mevcut mudur ben baktım göremedim ama belki küçük çaplı ismi duyulmamış ama gerçekten işinin ehli ustalar olabilir...
  5. N

0 km ninja 300 mü yoksa 2011 cbr 600f mi ?

merhaba arkadaşlar fuardan sonra bir motosiklet alacağım hayırlısıyla. şu anki motorum ninja 250. sizce 2014 model bir ninja 300 almak mı daha mantıklı yoksa 2011 model cbr 600f 'mi ? bu ikisi arasında kaldım açıkçası. ilk motorumuda sıfır almıştım. İkinci el alırken kaza yatma boya felan yoksa...

Yeni mesajlar