Arama sonuçlarınız

1. ellaksakir

Bu Alpinestars Ceket Sahte Mi Orijinal Mi?

Yabancı bir internet sitesinden Alpinestars Gp Pro mont siparişi verdim. Daha önce hiç görmediğim bir model geldi. Omuz koruması yok ancak uyduruk bir sırt koruması var. Dikişleri gizli değil, deri kısımları ince ve deri kokusu yok. Fermuarları da çok kalitesiz. Üzerinde model adı-numarasına...
  2. ellaksakir

Servis Sorunu (Tavsiyeye İhtiyacım Var, Ne yapmalıyım?)

Herkese merhaba. Size yaşadığım olaydan bahsetmek isterim.Bir kaç ay önce rüzgar motosikleti devirmişti. Bu olaydan sonra her fren yaptığımda(ön fren) gidonda(ön kısımda) boşluk tarzı bir şeyler hissediyordum.Eskisi kadar güvenli ön fren yapmıyordu motor. Bende servise gittim ve durumu...
  3. ellaksakir

Ön Tekerin Hafif Kayması(Video)

Olay şu; Kırmızı ışık yandı.Tatlı tatlı fren yaparken bir yandan da aynaya bakıyorum çünkü yol boş olduğu için bazı araç sürücüleri durmuyor.Ezme ihtimalleri var.Tam bu anda ön teker bir anda kaymaya bende sağa doğru yatmaya başladım.Sağ ayağımı sert şekilde refleks olarak yere koydum ve durumu...
  4. ellaksakir

Motosiklette Çakmak Girişi Neye Yarar?

Motosikletlere takılan çakmaklık neye yarar merak ediyorum. Bildiğim kadarıyla 1- Kompresör çalıştırabilir. 2- Akü bittiğinde takviye için çakmaklıktan aküye güç verip çalıştırmak için.(Bu sistemi arkadaştan duymuştum,tam emin değilim) Bunların dışında neye yarar.Bunu merak ediyorum.Öğrenmek...
  5. ellaksakir

Altın Elbiseli Adam Fuardan Canlı Yayında

Fuardan canlı yayın.Fuara gidemeyenler için... https://new.livestream.com/accounts/12367850/events/3842034