Arama sonuçlarınız

1. E

6 NCI BAJAJ FESTİVALİ

7 NİSAN 2019 Pazar günü Tepeören-Tuzla’da bulunan fabrikamızda artık gelenekselleşen Bajaj Festivali’nin 6 ncısını gerçekleştirdik. Yoğun katılım oldu. Güzel saatler geçirdik. Bizler çok mutlu olduk. Yeni satış sistemini anlattık, merkez showroomu tanıttık, modellerimizi test ettik. İnşallah...
  2. E

KURALKAN MERKEZ SHOWROOM AÇILIŞI

Değerli arkadaşlar; Tuzla-Tepeören mevkiinde bulunan Fabrikamızda 'Kuralkan Merkez Showroom' hizmete açılmıştır. Gerek test sürüşleri yapmak, gerek motorları yakından görmek ve gerekse bizzat satın almak isteyen arkadaşlarımız için her zaman kapımız açıktır. Bajaj-Kanuni-Supersoco...
  3. E

YENİ SATIŞ ŞEKLİMİZ HAKKINDA

Değerli arkadaşlar; 19 Şubat 2019 günü önemli bir lansman yapıldı. Medyanın önemli mecralarına yeni iş şeklimiz ile ilgili bir sunum yapıldı. Diğer konu başlığı da Kanuni markasının yeniden dönüşü ile alakalı idi. Özellikle yeni şeklimiz ile ilgili bazı yorumlar gördüm. Doğal olarak yeni...
  4. E

DOMİNAR 400 İLE 5 HAFTA, 10 ÜLKE, 10. 000 KM

Harun Urban bey bir rapor gönderdi. Hiç bir kelimesine dokunmadan yayınlıyorum. Kendisi profesyonel bir motosiklet kullanıcısı. Alman vatandaşı olmakla beraber 2012 yılından beri değerli eşi Dora hanım ile beraber Türk vatandaşı olarak Antalya’da yaşıyor. Aynı zamanda iyi bir mühendis. Dominar...
  5. E

DÖRT KURYE, DÖRT MOTOR, DÖRT HAFTA, DÖRTBİN KM

Yeni modellerimizden PULSAR NS 160 ve V15 modellerimizi bu işin emeğini çeken kurye arkadaşlarımıza test ettiriyoruz. Toplamda iki PULSAR NS 160, iki V15 modelimiz test ediliyor. Her biri günlük ortalama 200-300 km yol yapan arkadaşlarımız. 28 Mayıs 2018 tarihine kadar İstanbul sınırları...
  6. E

BAJAJ FİYATLARI

Yanlış anlaşılacağını bildiğim halde yine de ifade etmek bana daha doğru geliyor. Mevcut fiyatlar tam anlamı ile bir fırsattır. OCAK-ŞUBAT aylarında dediklerim daha iyi anlaşılacaktır. Fiyat-performans olarak her zaman en avantajlı konumda olmaya çalışsak da, hiç hoş olmasa da maalesef durum...
  7. E

BAJAJ SORULAR VE CEVAPLAR

Birçok farklı konu altında bazı sorular soruluyor, yorumlar yapılıyor. Bunları toparlayıp kendi kendime bir röportaj yaptım ve bunları bir seferde sunmak istedim.:) SORU-1: Resmi bir unvanınız olduğu halde niçin bu mecralarda bulunuyorsunuz? CEVAP-1: Öncelikle bu benim kişisel tercihimdir...
  8. E

Dominar 400 tanıtım NTV 0'dan 100'e (video eklendi)

11 HAZİRAN 2017 pazar günü saat 18.15'de NTV sevilen program 0'dan 100'e programında Saffet Üçüncü bey ile sektör hakkında konuştuk. Aynı zamanda Dominar 400 modelimizi test ettiler.
  9. E

DOMİNAR 400 SEVKİYATI BAŞLADI...

Değerli arkadaşlar; Dominar 400 sevkiyatımız başladı. Sektöre hayırlı olmasını diliyoruz. Yorumlarınızı da merakla bekliyor olacağız...
  10. E

TUİK VERİLER-2016

Değerli arkadaşlar; Zaman zaman Tuik verileri ile ilgili bazı paylaşımlar sunuyorum. Çok özet olarak 2016 yılına ait genel Tuik verileri aşağıda arz edilmiştir. Analizde öne çıkan konu başlıkları; 1. Pazarda daralma var, ancak kaliteli ve daha pahalı motorlar tercih ediliyor. Müşteri...
  11. E

BAJAJ EURO4 ÜRÜNLERİN SEVKİ HAKKINDA

Değerli arkadaşlar; 2017 model Euro4 PULSAR RS 200 ve PULSAR NS 200 modellerimiz bugün sevk edilmeye başlıyor. Dominar 400 modelimiz de inşallah bir aksilik olmadığı sürece 20 Mayıs gibi sevk edilecek. İlgilenen arkadaşlara saygılarımla duyururum.
  12. E

BAJAJ BİLGİLENDİRME

Değerli motorsever; 12 Aralık 2016 tarihinden itibaren Bajaj ürünleri yeni fiyatları üzerinden satışa sunulacaktır. Eylül-2015 döneminden beri sabit olan fiyatları maalesef değiştirmek zorunda kalacağımızı üzülerek ifade eder, saygılarımızı sunarız.
  13. E

TUİK İLK DÖRT AY VERİLER SPORT+SUPER SPORT SEGMENTİ

İlk dört ay verilerine göre sektörde yaşanan % 6,82 lik pazar daralmasına karşılık özellikle sport+super sport segmentine olan ilgi her geçen gün artıyor. 2015 yılında adetsel bazda bu segmentin toplam pazardan aldığı pay 2015 yılında % 8,26 iken bu oran 2016 yılında % 15'lere ulaştı. Bu...
  14. E

BAJAJ KURYE ETKİNLİĞİ (15 MAYIS 2016)

15 Mayıs 2016 günü Tuzla –Tepeören’de bulunan fabrikamızda bu işin emek tarafında olan kurye arkadaşlarımız için bir etkinlik düzenledik. Bununla beraber tüm motor severler de marka ayrımı gözetmeksizin davetlimiz idi. Güzel ve eğlenceli dakikalar geçirdik. Test sürüşleri yapıldı, oyun ve...
  15. E

TUİK VERİLERİ (2016 OCAK-ŞUBAT-MART)

Değerli arkadaşlar; 2016 yılı ilk 3 ay TUİK verileri gelmiştir. Bu veriler ışığında motor sever arkadaşlarımı bazı detaylar konusunda aydınlatmak, merak ettikleri sorulara cevaplar vermek, tercihlerinde doğru kararlar vermesine yardımcı olmak istedim. Ülkemizde maalesef otomobil sayısındaki...
  16. E

Bajaj tebrik mesajı

Değerli Bajaj Ailesi; 2016 yılı ilk 3 ayı sonuçlandı. Elimizde önemli ve sevindirici veriler var. İlk 3 ayda 2015 yılına göre parekende satışlarındaki artış oranı tam 3 kat. Bajaj Auto da Türkiye’ye bir tebrik mesajı gönderdi. Bizler de bu sevincimizi sizlerle paylaşmak istedik. YÜKSEK...
  17. E

TUİK VERİLERİ-2015

Değerli arkadaşlar; ARALIK ayı TUİK rakamları da geldi ve yılın genel tablosu ortaya çıktı. 2015 yılı oldukça çalkantılı idi. Dövizde % 50’lere varan oynamalar yaşandı. Üst üste seçim süreçlerinden geçildi. Ve yılsonunda sektörde % 8’lik bir daralma yaşandı. Ancak bu daralma Çin menşeili...
  18. E

BAJAJ GENEL TANİTİM NTV 18.15 0-100 PROGRAMINDA

Bugün NTV saat:18:15 de eğer bir degisiklik olmaz ise Bajaji ve bazı yeni ürünlerini Saffet Ucuncu Bey'in anlatımı ile yakından tanıma fırsatını bulabilirsiniz. Saygılarımla...
  19. E

BAJAJ-2016 HAKKINDA ÖZET BİLGİ

Değerli arkadaşlar; 2016 Bajaj Bayiler toplantımızı 23-29 Kasım 2015 tarihleri arasında Hindistan’da gerçekleştirdik. Üçteker üretiminde dünya birincisi, motosiklette ise dünya 3 ncüsü olan bir devi yerinde görme şansımız oldu. Bajaj Auto Türkiye’de ikinci yılını doldurdu. 2015 yılında 2014...
  20. E

BAJAJ TÜRKİYE İKİ YILIK SERÜVEN

Değerli arkadaşlar; 2013 yılı sonunda BAJAJ-KURALKAN ortaklığı ile başlayan yolculuğumuz iki yılını doldurmak üzere. Heyecanla çıktığımız bu yolda bazı önemli kilometre taşlarını sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle dünyanın en büyük 3 teker ve 3 ncü büyük motosiklet firması olan BAJAJ ile...