Arama sonuçlarınız

1. S

Regal Raptor Chopper DD350E-9B Duz direksiyon degisirmi?

Siparis verdigim Regal'in direksiyonu degisir mi. Düz direksiyon'un tutusu cok oluyor dedi bi abi bende U direksiyon takabilirmiyim uydurabilirmiyiz oyle bisey?
  2. S

100 kh sıkıştırınca yağ kaçırıyor.

100 kh cub motorum sıkıştırınca yağ kaçırıyor. Kimisi karterden diyor kimisi kecelerden diyor motorun altindan bi yerden kaciriyor tqm emin degilim. Altta ki somundan olabilir acaba contada mi problem var bi yorumlayin lutfen. Birde bi sureligine bodruma koymuymustum fareler bi yerini kemirmis...
  3. S

250 ve 350 cc arası motor önerisi

Yadigar 100 kh'tan sonra 250 veya 350 cc arası motosiklet alacagim. Hiz onemli degil Racer tip aramiyorum. Bu yaz Karadeniz turu yapicaz da 3 kisi 3 tane motosiklet alicaz Enduro veya Custom tarzi motorlar alicaz 0 alicaz 5-6 bin lira kadar butcemiz var. Ve Su sogutmali motor bakiyoruz var mi...
  4. S

100Kh ile Kirklareli mugla arasi

Simdi size 2006 model mondial 100 kh ile yaptigim uzun yol macerami anlatacagim umarim hosunuza gider :) 14 haziran Cuma Saat 05:22 Yer; Kırklareli Yayla mahallesi Ben ve iki arkadaşım, 5 aylık hazırlanma sürecini atlatmış, yola çıkmaya hazırdık. Biraz heyecanlı biraz endişeli biraz...