Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler arkadaşlar turing akademi eğitiminden kask alıpta kullanmayan,boşta olan arkadaşlar var ise uygun fiyata satmayı düşünürlerse talibim öğrenciyim yeni motor aldım ehliyetim olmadığından dolayı eğitime katılamıyorum.
Arkadaşlar ikinci el motosiklet alacağım fakat sahibi plaka çıkartmamış faturası var,bunun satışını nasıl yapabiliriz fatura sonuçta adamın üstüne ileride plaka çıkartmak istesem sıkıntı yaratıcak.Bu konuyu bilen arkadaşlar yardımcı olabilirseler sevinirim
Arkadaşlar gecen gunki konuda geçen plakasiz parça olarak satılmak istenen cbr ı görmüştüm ve yanında yamaha rx de vardi fakat yamahada plaka vardı yaklaşık 15dk önce rx ile yine karşılaştık plakasını sorgulamak aklıma geldi 27up307 edevlette çalıntı gözüküyor.Bunlar baya kalabalık çete...
Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ama :D https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10464076_752897761433463_2231953441138259354_n.jpg
Merhaba yaşım 16 Istanbul/K.çekmece de oturuyorum, yaklaşık 2 yıldır forumu takip ediyorum ve tam bir motor hastasıyım.Herkese kazasız belasız sürüşler