Arama sonuçlarınız

1. S

Başlangıç motoru karasız kaldım..

merhaba, fuardan sonra ilk vitesli motosikletimi alacağım şu sıralar da vitesli 125lik adı sanı belli olmayan bi motor sürüyorum rahat kullanıyorum motosiklet ilgili kitaplar okudumm ve aeonun sürüşe dair bütün videolarını izledim ilk 2 gün kalkış probleminden sonra başka bir sıkıntım yok ...
  2. S

Ankara'da motosiklet mağazası yardım

Yarın ankaraya gideğim bulunduğum şehire 80 km arabam yok otobüsle gideceğim aştiden çıkıp güvenilir bol çeşitli ulaşımı kolay kask mont vs. için motosiklet mağazası önerileri istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Hiç araştırmadın mı diyeceksenizde benim için ankaraya gitmek zor o kadar çok...
  3. S

Yazlık mont yeni başlıyorum bi öneri

günlük hayatta da kullanacağım okula dershaneye gideceğim yazlık fileli mont bakıyorum abartı bişey istemiyorum siyah istiyorum 2 ay sonra cbr 250 r alacağım bunlar baktıklarım arasında çabuk terlerim bu yüzden yaz için terletmemeli ve konfor benim için önemli tercihler arasında şunlar var başka...
  4. S

Ankara için motosiklet eğitimi ve mağaza

Merhaba Mart Nisan gibi CBR 250 almayı düşünüyorum lise öğrencisiyim. Mart Nisan ayında 200 300 liraya Ankara'da şahıstan veya motosiklet okuldan olabilir vitesli motor eğitimi almak istiyorum önerileriniz nedir var mı bilindik tanıdık iyi hoca ? Ekipmanı da motordan önce alacağım için yine...

Yeni mesajlar