Arama sonuçlarınız

1. W

AEA Kaza Videosu(!) Şikayet

Arkadaşlar son 2 gündür beni sinirlendiren ve milleti yanlış bilgilendiren yalan video ile ilgili konu açmak istedim. 25 temmuzdan beri yayında ve trend videolar listesine girmiş. Şahıs videoyu yorumlara falanda kapamış.Şunu lütfen şikayet edelim.Bu üzücü olaydan eski bir video ile prim yapması...
  2. W

Hangisi?

Merhabalar. Şu kasklardan birisini akşama sipariş vereceğim.Son karar olarak hangini seçeyim sizce? Suomy Trek Givi 50.2 Şuan suomy'e sıcak bakıyorum.Kendini kanıtlamış bir marka. Givi de çok ünlü bir marka ama kask konusunda nasıl bilemiyorum.:silent:
  3. W

Givi kasklar

Arkadaşlar givi kasklar hakkında bilgisi olan var mı? Forumlarda araştırdım hiç konu yok. http://www.givi.it/helmets/FULL%20FACE/50.2 Givi iyi bir marka.Ama daha yeni yeni kask üretimlerine başladılar. Birde sharp testinde bu modeli daha test etmemişler. Bu fiyatlara alternatif var mı?(350 tl)
  4. W

Versys Yan Çanta Demiri

Doğru bölüme mi açtım konuyu bilmiyorum. Sorun şu motorda shad arka çanta var bu motora givi yan çanta bağlantı demiri takılabilir mi? Kırmızı ile işaretlediğim nokta uyum sağlar mı?Yoksa bütün demirler standartmıdır?