Arama sonuçlarınız

1. N

Mct 250 Yüksek Devirlerde Tam Gaz Yemiyor

300 TL para degil bir cappuciono kahve 200 TL hic ugrasma bir tarafla ugrasirken öbür taraf bozulabilir ama ustada yaptigi isin arkasinda durmali.
  2. N

Kontrolsüz Şerit Değişikliği. Motosiklet Sürücüsü Metrelerce Sürüklendi

Trafikte seyreden her arac,önündeki araci sollamadan önce hem sol aynasini hemde dikiz aynasini kontrol etmek zorundadir,sürücü sinavinda nasil araba kullaniyorsak ayni o sekilde sürmeyi rutin hale getirmek zorundayiz,aksi halde hem canimiz yanar hemde can yakariz ancak bizler önce sinava girip...
  3. N

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

1781192660 Sayin Alp Batur,profilimdeki dogum tarihi dogru olup, 31.Ekim.1945 tarihinde Istanbul Sisli semtindeki "ETFAL" hastanesinde dogmusum,rahmetli anacigimi da yillar sonra o hastaneye tedavi icin götürmüstüm,tarif edilmez duygulara maruz kaldigimi hala hatirlarim selam ve sevgilerimle.
  4. N

Sevgi saygi bizden olsun sayin cavalry,günümüzde böyle sevgi ve saygi dolu muhabbetlere hasret kaldigimizin bilincinde olarak ,enazindan bizler yani yasi kemale ermis kisiler olarak biraz olsun kisi ve kuruluslar hakkinda muhabbet edersek , belki farkinda ve bilincinde olmadan kaba uslub...
  5. N

1781173767 Sayin Espresso kardesim, hakkimda yazdiklarinizi iltifat olarak algilamamak mümkün degildir, tesekkürlerimi sunarim, Cyan arkadasimizin oldugu gibi bende dogma büyüme Istanbul SARIYERLI olup muhatap oldugum kisilere karsi her zaman saygi ve muhabbeti ön planda tutmusumdur, ben güncel...
  6. N

1781106287 Helal olsun vallahi, o kadar lisani nerde ve nasil ögrendin,herhalde mesleginle veya istigal ettigin konularda gereklidir herhalde, mutlaka elit bir meslek ve sahsiyet sahibisinizdir, cevremde sizin gibi arkadaslarim olmasini arzu ederdim, kalin saglicakla .
  7. N

Sayin Cyan kardesim, "Fotojenigin" ne manaya geldigini izah etmek icin "yapay zekaya"danismaya gerek yok sen istedigin kadar Latince,Yunanca daki manalarina bak, dilimizde oturmus günlük kullanimda ki manasi hemen hemen standart olan ve TDK sözlügünde izah edildigi sekilde mana tasir,yoksa bu...
  8. N

Fotojenik canlilar ve hasseten insanlar icin kullanilan bir deyim,bir tesbit icin kullanilan ifade seklidir , herhangi bir nesne,manzara icin kullanilmaz, nesneler,doga fotograflari icin kullanilan fotograflarda kullanilan "fotojenik" degerlendirilmesi fotografin ifade ettigi görüntüye göre...
  9. N

19 mayis 2026 trakya seferim

Ya sayın Espresso ben zaten İroni olsun diye söylemiştim, tabiiki Kuru Fasulye dahil nerede ünlü yemekler varsa yeniyordur, ha merak ettim aklıma geldide sorayım dedim de gezi gurupları arasında vejeteryan olan olan arkadaşlarda olabiliyordur onlara nasıl bir menü sunulabiliyor, yoksa ''yok...
  10. N

Köyde nasıl motor sürüyorsunuz?

Ya geçen gün biryerde gördüm sordum bu nedir diye pille çalışıyormuş, köpekleri uzak tutmak için bir çeşit elektronik dalga yayıyormuş acaba nasıldır bilen varsa buraya yazarsa iyi olur fiyatı 300.- TL miş,
  11. N

19 mayis 2026 trakya seferim

Ya arkadaşalar hep köfte hep köfte şunu bir pirzolaya, bonfileye,antrikota çevirsek biraz değişiklik olur diye düşünüyorum, şimdi Tommygun kardeşimize ''menüyü değiştirsek be agam'' desek acaba ne der,cümle motosiklet camiasının mübareke kurban bayramlarını kutlar, tüm sevdikleriyle daha nice...
  12. N

250sr yetkili serviste yaşadığım komik an

Bizde yemek yediği tabağa sıç...................k adettendir malesef, böyle huylarımız eksik olmaz,
  13. N

Polis memuru motosikletin üzerindeki orjinal stickerları sökmesini istedi

Yeni yani sıfır alınan bir motor trafiğe uygunluk belgesi yanında da faturası kesilir, faturasında Motor,şasi numarası Tip işareti,Beygir gücü, silindir hacmi,ağırlığı ve rengi yazar ve ruhsat bu belgeler doğrultusunda yazılır eğer rengi hususunda açıklama varsa onu yazar,arkadaşın polis...
  14. N

1 ay sonra uzun yola çıkacam neleri değiştirmem kontrol etmem gerekir?

Sayın Manavgatlı , kayışı değiştir, çıkanıda sakla tur bitinceye kadar,lastikleri elleme 20 binde lastik değişmez,balatalarıda elleme ama yağ değiştirmeye gittiğinde ustana bir baktır, yanına yedek ampul ve lastik tamiri için köpük al, kayış değiştirirken zaten usta oraları güzel bir temizler...
  15. N

İstanbul’da Trafiğe Giren Yabancı Motorcular Aralardan Gitmedi

Yorumlar,yorumlar, yorumlar, işte efendim söyle yapsaylarmış da yok efendim böyle olsaymış, ya adamlar uzun bir tura çıkmışlar halkının ve ülkenin trafik terbiyesine yabancılar ülkemiz halkının ''yan baktın'' diye kavga çıkartıp cinayet işlendiğini belkide dolaylı olarak duymuşlardır, belkide...
  16. N

50cc TÜVTÜRK muayene geçerliliği

Maalesef hiçbir forumdaşımız konuyu dikkate alıp konunun önemini risikolarını,tehlikelerini analiz etmek zahmetine girmemiş, SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA anlamında yorumlar yapılmış, yazık yazık çok yazık bu durumda allah cümlemizi böyle içinden çıkılamayacak zor durumlara düşürmesin, hiç...
  17. N

Biri bize çarpmadı ama biz birine çarptık,karşı tarafa zarar verdik veya kişinin sakat kalmasına veya allah göestermesin ölümüne sebep olduk,maddi durumumuz hiç yok, ne mal mülk ne düzenli bir gelirimiz yok bugün kazanıp bugün yiyen takımındanız karşı tarafın zarar ziyan ve maddi manevi...
  18. N

50 cc lik motorların TÜV muayenesi olduğunu yeni öğrendim demekki eksik kalmışım, tabii plakası olduğuna göre Muayene olması da gerekiyormuşda, bunun dışında MTV de varmı acaba,sigorta mecburiyeti de olsa bence daha iyi olmazmı,kişi kaza yaptığı zaman eğer suçlu ise karşı tarafın zararını kim...
  19. N

Pcx Yakıt tüketimimi %20 düşürdüm

Ya hani meşhur bir laf vardı hani afferdersiniz Eşşekle- osuruk muhabbetimiydi neydi o, bilenler zaten hemen anlamışlardır beyaaaa,
  20. N

Zincirdeki pas nasıl gider?

Denemesi bedava sen iyisi eğer sökebilirsen sök Coca kolaya yatır bir gece kalsın ertesi gün asperoxla şeker kalıntılarını suyla yıkayarak temizle zinciri saç kurutma makinası ile kurut sonra 80/90 şanzıman yağıyla yağla am a çok değil sonra sıçratır hertarafa, yağı fırçayla azar azar sür...

Yeni mesajlar