Arama sonuçlarınız

1. B

Egzoz sesini değiştirme sound booster

motor sesini şaseden alan hoperlör 600cc sesi gibi yapıyor. arkadaşlar bu projeyi yapabilecek olan elektronikçi arkadaşlar özelden yazabilirmi. aşağıdaki video bitmiş hali https://www.youtube.com/watch?v=uuFF3rvhsQA buda yapılış halinin videosu https://www.youtube.com/watch?v=h5TacK4rolE&t=80s
  2. B

Ümraniyede motosiklet koyacak otopark ve ispark abonelik 2017

Arkadaşlar motorumu istanbula getireceğim aylık abonelik yapan uygun fiyatlı otopark Mevki meydan avm tepeüstü ve çakmak mahallesi ümraniye yukarı dudullu tarafları Bu isparkın otoparkları abonelik fiyatlarını biliyormusunuz teşekkürler. Her yerde araştırdım isparkın 2017 abonelik ücretlerini...
  3. B

Tek silindirli motora 4 silindir sesi verme fake ???

Arkadaşlar öncelikle ne gerek var gidin 600 lük motor alın diyen tuzu kurular yazmasın biz fakiriz alamıyoruz. İspanyollar bu işi motor sesini yükselterek hoperlörle yapmayı başarmış. lütfen bu ürünü nerden bulabileceğim konusunda yardımcı olun veya elektrikçi arkadaşlar bunu türkiyede...
  4. B

Su soğtumalı motoru Hava soğutmalı yaptık

Arkadaşlar bu moto calibre 250cc su soğutmalı motorum vardı. Parça bulamıyorsun radyatör sorunları çıkabiliyor sibop eğiliyor kaliteli parça olmadığı için yeni taktıklarında eğiliyor felan bir sürü sorun. Bende rks 200 hava soğutmalı motor taktırdım Yapılan işlemler: radyatör karbüratör ve...
  5. B

Alt motoru değiştirilmiş motorun muayenesi Tecrübeli arkadaşlar içeri

Arkadaşlar adıma ruhsatlı olan motorum su soğutmalı ve parçası bulunmuyor idi ben buna 2.el havayağ soğutmalı motor taktırdım. Motorun herhangi bi yerinde motor numarası yazmıyor muayeneden geçermi geçmezmi ? tecrübeli olanlar boşunamı uğraştım bu kadar bi açıklık getirirseniz sevinirim.
  6. B

RKS titanic 150 silindir hacmi büyütme beyaz duman sorunu

Arkadaşlar benim sorunum var 150 titanic motorumda piston büyüttük silindir hacmi 200cc oldu ama egsozdan sürekli aşırı beyaz duman geliyor usta 500 km git keser dedi ? ben ustalara hiç güvenmiyorum bu konuda sizce kazıklandımmı yoksa geçermi ? teknik bilgisi olan lütfen yardım etsin.
  7. B

2012 model Motorun soğukken çalışıp, sıcakken zor çalışması stop etmesi.

Arkadaşlar merhaba bu sorun büyük bişeymi küçük bişeymi onu öğrenmek istiyorum. 250cc -calibre marka 2012 model enjeksiyonlu sistem motorum var. Motor soğukken rahat çalışıyor biraz gittikten sonra yani ısınınca hararet ibresi 2.çizgiye gelince motoru söndürüp marşa basınca motor zor bela...

Yeni mesajlar