Arama sonuçlarınız

1. S

Yağsız kalan motorsiklet

Herkese merhabalar, Honda Shadow 750 kış döneminde kapalı garajda yattı. Havaların ısınmasıyla birlikte aküsünü değiştirdim ancak yatmasından kaynaklı sanıyorum yağ akıtmış ve hiç yağ kalmamış. Yağı boşaltmak istediğimde de tek başıma yapamıyorum maalesef. Bu sebeple yarın motorumu servise...
  2. S

Honda Shadow mu, Burgman 650 mi?

Herkese selamlar, Konu umarım doğru yerdedir. Biraz garip bir arada kalma durumundayım :) İlk aldığım zaman yine gelip bu foruma heyecanla yazdığım Hyosung GV 250 motorumu bundan 4-5 ay evvel çaldırdım ve hiçbir sonuç çıkmadı. Motorum gittiğimden beri zor duruyorum resmen, beni en iyi sizler...
  3. S

ÇALINTI: HYOSUNG GV250

Selamlar dostlar, Kendi emeğimle aldığım Hyosung GV 250 motorumu Acıbadem'den çaldırmış bulunmaktayım. Yaklaşık 3 hafta önce. Motorumu geri kazanabilmek adına her türlü platformu deniyorum. Bulana veya bulunmasına yardımcı olana maddi ödül bulunmaktadır. Motorumun bilgileri: Marka: Hyosung...
  4. S

Güzel bir başlangıç, merhaba

Arkadaşlar herkese selam. Uzun süredir dışarıdan takip ettiğim bu foruma artık ben de üyeyim :) İsmim Barış 26 yaşındayım ve bir hafta önce Hyosung GV250 aldım. Umuyorum ki sizlerden daha da çok şey öğreneceğim. Hatta öğrenmek istediğim bir bilgiyi sorayım hemen: Motoru aldım, noterden ruhsat...

Yeni mesajlar