Arama sonuçlarınız

1. EG50

Ehliyet almak için şube ?

Merhaba arkadaşlar.Pazar gününki sınavdan geçtim.Kursu aradım yarın evraklarını al dedi.Herşeyim tam şuanda.Sizlere bir soru sormak istiyorum.Oturduğum yer üsküdara bağlı,ama ben bana yakın başka şubeden randevu alsam kabul oluyormu ? Yoksa illaki üsküdara mı gitmek zorundayım ?
  2. EG50

Ehliyet ne zaman alırım ?

Merhaba arkadaşlar size bi sorum olacak.Daha aralığa var ama bi sürücü kursuna gittim aralık 14te sınav gözüküyo doğum günüm 2aralık ben bu sınava girebilirmiyim ? Sürücü kursunda 2014te şubatta dedi ve 1yıl stajla dedi anlamadım bilginiz varmı bu konu hakkında ? Ben bu sınava girebilirmiyim ?
  3. EG50

Kararsız kaldım önerileriniz ?

Merhaba arkadaşlar uzun süredir konuları takip ediyorum,size birkaç sorum olacak.İlk önce ninja 300 ve çıkacak olan ktm390 arasında kaldım,cbr 250 düşünüyordum motordan soğudum,ninja 300de karar kılmıştım fakat internette gezinirken duke dikkatimi çekti.Ben öyle hız sevmemde yapmamda ancak bende...
  4. EG50

Ekipman ve motor

Merhaba arkadaşlar size 1-2sorum olacak forumu araştırdım,okudum ancak aklıma takıldı.İlk önce kask üst korumalık vs. Bir sürü marka var ancak ben uzun yol yapmak istiyorum bu yüzden 1-istanbulda güvenebilecegim ekipman alacagım yer nerelerdir. 2-şimdi ben istanbul-kayseri vs.yapmayı planlıyorum...