Arama sonuçlarınız

1. karayel90

Aprilia SR 125 alınır mı?

Merhabalar arkadaşlar aprilia SR 125 alınır mı yedek parça sıkıntısı yaşarmıyım daha sonra satacak olsam 2. el pazarı nasıldır bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  2. karayel90

Manipüle Ve Marketing Nasıl Yapılır Yada Yapılıyor ?(Mero,Elanur,Kerimcan,Ufo361 vs.)

Evet arkadaşlar günümüzde türkçe rap patladı gitti ama nasıl patladı yada sadece 1-2 yılda bildiğimiz,bilmediğimiz bu şarkıcılar nasıl türüyor hepsini aşağıdaki videoda anlatıyor keyifli seyirler. İkinci videoda Almanya'da yaşayan Türk bir gazetecinin olayların nasıl döndüğnü belgesel tadında...
  3. karayel90

Kontrollü normalleşme başladı.

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması düşük ve orta riskli illerde kalktı. Yüksek ve çok yüksek riskli illerde sadece pazar günleri devam edecek. – Tüm okul öncesi eğitim kurumlarında ve ilkokullarda 8. ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitim başlıyor. – Düşük ve orta riskli illerde diğer...
  4. karayel90

Dolar Euro Kuru Düştü Motor Fiyatları Düşmedi !

Arkadaşlar dolar kurunda düşüş olmasına rağmen motorsiklet fiyatlarında gerçeği yansıtan düşüşler olmadı.Araba üreticileri en kötü 25-35 bin indirim yaparlarken motor üreticilerinde halen bir ses yok ne olacak bu halimiz :pr: 1 Aralık 2020 Dolar 7,84 15 Şubat 2021 Dolar 7,00 Dolar kuruna göre...
  5. karayel90

KTM ADVENTURE 250 Ön Siparişe Açıldı

Ktm adventure 250 ön siparişe açılmış lansmana özel fiyatı 55 bin liraymış Özellikleri 30hp tek silindir motor 6 vites Kaydırmalı Debriyaj 170 mm ön 177 mm arka Wp Amortisör 320mm 4 pistonlu Ön fren, 230mm tek piston arka fren 14,5 litre depo 156 kg ağırlık
  6. karayel90

0 Motor Almak Hayal Oldu

Bayadır 0 motor fiyatlarına hiç bakmıyordum bugün bir göz atayım dedim atmaz olaydım. Halk kullansın insanlar kolayca ulaşsın evinden işine gitsin gelsin diye üretilen commuter sınıf Yamaha YS125 26000 TL olmuş :santa:.Vay anasını dedim bizim ülkede 0 araç almak için artık vatandaşın şöyle...
  7. karayel90

Formula 1 İstanbul Park’a geri dönüyor!

2005 ve 2011 yıllarında İstanbul’da düzenlenen Formula 1 yarışların tekrarını hem Türk hem de yabancı F1 severleri tarafından bekleniyor. Özellikle birçok pilotun, İstanbul Park’ta yarışmayı sevdiğini belirtmesi bu konudaki heyecanı artırmıştı. Bu yıl da birçok pistin takvimden çıkması, FIA’yı...
  8. karayel90

TEM Otoyolu'nda feci kaza! İki kişi ezilerek can verdi

TEM Otoyolu otogar istikameti Kağıthane mevkisinde motosiklet ve bir otomobilin karıştığı kazada üzerlerinden araç geçen 2 kişi ezilerek hayatını kaybetti. TEM Otoyolu'nda yabancı plakalı cipe arakadan çarparak savrulan motosikletteki biri kadın iki kişinin üzerinden arkadan gelen araç geçti...
  9. karayel90

Harley Davidson'dan Küçük Hacimli Bir Motorsiklet Üzerinde Çalışıyor

Harrey Davidson 350cc motor üretmek için çinli bir şirket olan ve Benelli motorsikletlerini üreten QJ Motor ile daha önceden anlaşmıştı.Motorsiklet alt yapısını TNT 300 modelinden alıyor şasi,orta kısımda bulanan amortisör,fren diskleri,çatal bunu hemen hemen destekler nitelikte .Motorsikletin...
  10. karayel90

CG 150 Garip Ses

Arkadaşlar motorsikletten aşağıdaki videoda duyulan bir ses var böyle bi fof fof yada vuf vuf diye bir ses geliyor sebebi ne olabilir.Bana manifold boğazından kaçak yapıyor gibi geldi manifold bağlantılarını sıktım ses gene kesilmedi akşam olduğundan lastik katalitik borusunda bi çatlak varmı...
  11. karayel90

Gazlamayalımda taşa mı dönelim :)

Evet 2 günlük bir gezi programı yaptım.Gezinin detaylarını buradan paylaşacağım ve buralara gidecek olan arkadaşlar olursa en azından bir bilgi vermiş ve faydalı bir iş yapmış oluruz Bir sıkıntı olmazsa Pazartesi yola çıkıyorum inşallah :king:
  12. karayel90

Honda CBR 250R Kafamda Deli Sorular

Merhaba arkadaşlar bi CBR 250 R alayım demiştim daha önce başka bi postta yazmıştım alacağım adam kaza yaptı motoru dağıttı neyse başka motorlara bakarken bide benim arkadaşlardan birkaçı CBR 250R krank patlatıyormuş bunlarda kronikmiş diye söylediler hay dedim yapacağınız işin ne yapsak...
  13. karayel90

Dağcı Sırt Çantası Hakkında

Merhaba arkadaşlar bu büyük 70-80 litrelik dağcı sırt çantalarından almayı düşünüyorum,bu çantalar ile seyahat eden varmı uzun yolda kullanıldığında sırtta ağrı yaşatıyormu bu konu hakkında bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar görüşlerini bildirirlerse çok sevinirim
  14. karayel90

Salda-Pamukkale Gezisi (340 Km)

Merhaba arkadaşlar size Salda Pamukkale gezimden kareler paylaşmak istedim hemde gidip görmek isteyen arkadaşlarada bir fikir olur Yolculuğuma Burdurun Altınyayla ilçesinden başladım ve toplam 340 km'lik bir gezi oldu bu arada kullandığım motor Kuba CG 150 Sport Altınyayladan yola çıktım...
  15. karayel90

Hangi Motorları Alıp Garajınıza Koyardınız ?

Cebinizde 120 bin TL para var Kural 1- Bu paranın hepsini motor alarak bitireceksiniz. Kural 2- Alacağınız motor sıfır kilometre olmak zorunda Kural 3- Azami(en az) 3 motor alma hakkınız var hangi motorları satın alırdınız ? Birazcık forum şenlensin bakalım :) Benim tercihlerim Yamaha...
  16. karayel90

2. El Araç Satışına Ekspertiz Şartı Geliyor

Bir süredir gündemde olan ekspertiz şartı ise 13 Ağustos Salı gününden itibaren zorunlu hale geliyor. Artık ikinci el satış yapabilmek için “Yetki Belgesi” ve ekspertiz şartı aranacak. Satış için gerekli olan ekspertiz raporu, Türk Standartları Enstitüsü tarafından denetlenen merkezlerden...
  17. karayel90

Benzinde Pompa Fiyatına 28 Kuruş İndirim

Benzinin litre fiyatında bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 28 kuruş indirim yapılacak İstanbul'a benzinin litre fiyatı 6.98'den 6.7 TL, ye Ankara'da 7.06'dan 6.78'e İzmir'de 7.04'den 6.76'ya Antalya'da 7.17'den 6.89'a düşecek
  18. karayel90

CBR 250 Alsammı ?

15 bin tl param var cebimde şuan.Cbr 250 2014 model 30-35 binlerde motorlar var malum sitede çok fazla hırpalanmamış sizce alınırmı yoksa daha farklı model alınabilir mi ? Tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim. Bu arada sevdiğim motor tarzları racing,naked,chopper.Zaten bu paraya uçan kaçan...
  19. karayel90

Ülkemize Gelseydi Hangisini Almak İsterdiniz

Sadece belli bölgelerde satılan bu motorlar ülkemize gelse hangisini almak isterdiniz?Şöyle bi beyin fırtınası yapalım :D Honda CB Hornet 160R ( 15 Hp ) --------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------- Yamaha YZF...
  20. karayel90

Tam Dolu Depo Menzil Ölçümü ?

Merhabalar yarın nasipse 280 km'lik bir yolculuğa çıkıyorum ve tam randımanlı bir yakıt sarfiyatı ölçümü yapmak istiyorum.Şimdiki kullandığım cg 100 kilometrede daha önceki yaptığım birçok ölçüm sonucuna göre 3.2 litre yakıyor depoda 9 litre alıyor yani teorik olarak 280 kilometre yol yapması...