Arama sonuçlarınız

1. E

Kappa 30 lt arka çanta

Selamın aleykum arkadaşlar,cbf 150 motorumda takılı olan kappa marka çantamı büyütmek amaçlı satıyorum, takas büyük boy çanta ile yapabilirim çantanın satış fiyatı 150 tl pazarlık payı vardır
  2. E

süpermoto tercihi !!!

Selamın aleykum arkdaşlar süpermoto alamk istiyorumda aklımdaki iki tane modeli siz sormak istedim,istanbulda da şehiriçinde kullanacağım.yardımlarınıza ihtiyacım var ;) derbi senda sm 125 , apachi zx 250r
  3. E

yardım lütfen !!! hangisi daha iyi...

merhaba arkadaşlar daha öncede bu tarz motorlarla alakalı yarım istemiştim daha net olmak için kafamda modelleri paylaşıcam.bilgilerinize ihtiyaım var.(Paylaşımdaki modeller örnektir illede o motorlar deil yani :D)..benim gönlüm yamahadan yana sizin görüşlerinizi ve nedenlerini bekliyorum...
  4. E

motor tavsiyesi

selamın aleykum arkadaşlar bir motor alma planım var.125 veya 250 cc ye kadar enduro cross veya super moto tarzı yani asfalt lastikli yüksek bi motor alma isteğim var boyum 187 cm yüksek olması önemli benim için istnabul trafiğinden sıyrılabileceğim kaldırama zıplayabileceğim bi motor arıyom bu...
  5. E

slm

selamın aleykum herkese iyi forumlar 23 yaşındayım .muhasebe elemanıyım. motor kullanmaya bşlayacağım inş ;)

Yeni mesajlar