Arama sonuçlarınız

1. Buzzard

Eskişehir’de Motosiklet Kiralama

Merhaba arkadaşlar. Eskişehir’de motosiklet kiralama işi yapan bir işletme yada şahıs varmı?Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. Buzzard

Yamaha Yamaha X-Max 300 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Şu an 1.000 km deyiz. Öyle birşey hiç olmadı. Olursa da en büyük problem o olsun:)
  3. Buzzard

Yamaha Yamaha X-Max 300 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yaklaşık 8500 km. yeni kasa 250’lik kullandım. Sonrasında 300’lüğe geçtim. Sadece beygir farkı yok. Sele farkı var(2.000 TL civarı),Göstergeler,lastikler,anahtarsız çalıştırma 250’liğe göre daha da iyileştirilmiş. Sele tek tuşla açılıyor(diğer modellerde bir elinizle tuşa basarken diğer...
  4. Buzzard

Cross motosiklet kullananlar için depo üstü çanta...

Merhaba arkadaşlar.Özellikle araziye giderken yanıma aldığım ufak tefek eşyaları(alet çantası,lastik tamir köpüğü,ufak tefek ihtiyaçlar,su vs..) taşımakta sıkıntı yaşıyordum.Bunun için de çoğu zaman sırt çantası kullanıyordum. Ancak özellikle uzun soluklu gezilerde o çanta benim için büyük bir...
  5. Buzzard

Türkiye'de bir ilk: Karda Yarış: Davraz Motosnow

Türkiye’nin kar üzerinde lisanslı sporcularla yapılan ilk motosiklet yarışı olan MotoSnow, 22-23 ŞUBAT 2014 tarihlerinde Isparta'nın Davraz dağındaki kayak pistinde gerçekleştirilecek. Civatalı özel lastiklerin kullanılacağı kar üstündeki bu ilginç yarış hakkında ayrıntılı bilgi almak...
  6. Buzzard

Kask Kamerası İçin Denediğim Alternatif Çözümler

Merhaba arkadaşlar.Trafikte yaşadığımız sıkıntıları yada keyifli anları paylaşmak adına kask kamerası kullanmak artık bir gereklilik oldu. Bu konuda fazlasıyla alıştırma yapmış biri olarak 30 TL ile 400 TL arasında kullandığım çözümleri sizlerle paylaşmak istedim.Bütçesi sınırlı olanlar veya bu...

Yeni mesajlar