Arama sonuçlarınız

1. D e m i r

Lastik, Metzeler, Mitas, Pireli

Merhaba, 600rr için lastik araştırmaya başladım. Ben genellikle hatta çoğu zaman da öyle, şehir içinde kullanırım. Kışın hiç kullanmam, agresif kullanımım yoktur. Virajda kaymasın, güzel fren tutsun yeter benim için. Bide çok km yapmam, genelde lastiklerimi süreden dolayı değiştiririm. Aşağıdaki...
  2. D e m i r

TV tavsiyesi-ACİL.

Selam arkadaşlar, aşağıda beğendiğim aynı markanın 2 model tv.si var. Anneme hediye alacam. 1-https://www.hepsiburada.com/samsung-40j5070-40-102-ekran-uydu-alicili-full-hd-led-tv-p-EVTVSAM40J5070?magaza=Mozaik (Samsung 40J5070 40" 102 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV)...
  3. D e m i r

New Balance MLAZRMM ayakkabı

Selam, Boyner.com.tr üzerinden "New Balance MLAZRMM Performance Future Koşu & Antrenman Ayakkabısını" satın aldım. Linkini aşağıda veriyorum. öncelikle belirtmek isterim ürünle ilgili yeterli bilgiye ulaşamadım. Kime hitap eder vs normalde 41 numara giyiyorum. Bu markanın ayakkabılarının...
  4. D e m i r

Kevlar t-shirt

Selam, Adana'da yaşadığım için Multitech Armor Evo Jacket:https://www.spidi.com/us_en/multitech-armor-evo-16.html aldım. havalar yeterince sıcak olunca ceketin altına giymek üzere; hem serin tutacak hem de ceketin astarı rahatsız etmesin diye kevlar tshirt aradım...
  5. D e m i r

Sanel srr 685 konjektör. regal raptor

Selam, regal raptor 250E9B eski kasa motosikletim var. Makinanın konjektörü bozuldu. yetkili bayi 150 TL istiyor. biraz araştırdım ve yerli malı SAnel srr685 ürünü buldum. yalnız bu ürünün uyumlu olup olmadığını üretildiği yere sorduğum; uyumlu olduğunu ancak uyumsuzluk halinde geri...
  6. D e m i r

Adana- Yazlık-mevsimlik ekipman tavsiyesi

selam, chopper ve 600rr sahibiyim. her iki motosiklette kullanmak üzere aşağıdaki ekipmanları düşünüyorum. ancak çok kararsızım. 1-Adana sıcağı, malumunuz millet don atletle gezerken, deri montu kullanabilir miyim ? 2-Bu ekipmanları; son bahar ve ilk baharda'da kullanma şansım var mı...
  7. D e m i r

Honda 600RR özel grenaj siparişi

Selam Honda'nın Leyla isimli grenajını 2016 model HRC kasaya uygun şekilde boyanması için Çinli bir firmaya resim atacağım. yalnız kadın çıkartmasının hangi zemin renginde çizilmesi gerektiğine karar veremedim. öncelikle ruhsata renk değişikliği işlemleriyle uğraşmak istemediğim için çok...
  8. D e m i r

Elimdeki Metnin İngilizceye Çev. hak.

Selamlar, bir motosiklet firmasına 10 satırlık ingilizce e mail atacam. bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı ?
  9. D e m i r

İngilizce bilen bir arkadaş varsa, lütfen yardım edin

Merhaba arkadaşlar bii konuda yardımınıza ihtiyacım var, zaman ayirabilirseniz sevinirim, linkteki motorun 2005 modeli var bende, benzer arızadan şüpheleniyoruz, tamirci bulamadı, ingilizcen varsa ne diyor adam tercüm edebilen olursa çok sevinirim https://www.youtube.com/watch?v=lJzzgHtyLwo
  10. D e m i r

Yedek parça garantisi hakkında.

Merhaba arkadaşlar, garantisi bitmiş Regal Raptor 250 cc için Emre Motordan 3 hafta kadar önce konjektör aldım. Parça motor seyir halindeyken bozuldu. değişim için kendilerini aradığımda, yapacak bişey olmadığını, parçanın niteliği itibariyle garantisinin olmadığını beyan ediyorlar, görüşleriniz...
  11. D e m i r

Adana'da motosiklet egzozu tamiri için tavsiye...

Merhaba arkadaşlar, eski model motoruma ait egzoz tamiri için adana da usta tavsiyesinde bulunabilir misiniz ? yenisi almak istedim ancak maalesef üretilmiyor artık Yardımlarınızı esirgemeyin :)teşekkürler
  12. D e m i r

Siyah montlu esrarengiz motorcu arkadaşlar,

Selam, bulunduğum şehirde bir iki defa denk geldi. iki tane sim siyah elbiseli, simsiyah motorlu iki kişi motorla geziye çıkmış havası ile hızlıca geçti. Yamaha Fazer mi acaba o motorsiklet çok hoşuma gitti. manyak bir rüzgar vardı ama adamlar hızlı gidiyorlardı. motor çok oturaklıydı.
  13. D e m i r

Ebaydan alışveriş

Selamlar, http://www.ebay.com/itm/H3-LED-SMD-Xenon-Super-White-High-Beam-Fog-Light-Bulbs-/121187299112?autorefresh=true&_trksid=p2047675.l2557&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&nma=true&si=LiUooO19KxMHZy5PSaAErVNjuFU%253D&orig_cvip=true&rt=nc bu ürünü açık artırmayda aldım. ama birden fazla almak...
  14. D e m i r

Yeni ehliyet sisteminde direksiyon sınavı

Merhaba, yeni ehliyet sistemine göre B ehliyeti için direksiyon sınavına girdim. Usta şoför ün bile yapamayacağı şeyler gelmiş. dubalar arasında park etme, geri vites kullanma. gerçekten çok zor. ve tabiki kaldım :pale:
  15. D e m i r

SEYHAN 250 CC FAR NASIL?

Merhaba arkadaşlar, seyhan 250 cc orjinal farını chooper motora almayı düşünüyoruz. Nasıl faydalı olur mu iyi aydınlatır mı ? Xenon takacaz içine. GECe görüşte sıkıntı yaşamamak için özellikle daha büyük olduğu için almayı düşünüyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. :):)
  16. D e m i r

Kaliteli Zincir

Merhaba arkadaşlar 2006 model regal raptor için zincir almak istiyorum. almışken kaliteli kısa zamanda esnemeyen güzel bişey olsun istiyorum. Japon zincirleri iyi diyorlar ama bana tavsiye edebileceğiniz marka var mı, ?
  17. D e m i r

Kask konusu, yardımm

Merhaba arkadaşlar, 250 CC motor kullanacam. Kask arıyorum. Bütçem 700 liraya kadar müsait 1-Bell MR4 2-Shark Vision R 3-Nolan hangi model bilmiyorum 4-Venom Konforu iyi, uzun kullanımlarda rahatsız etmeyecek, iyi koruyacak sıkıntısız bir kask arıyorum. Arkadaşlar full face kasklar...

Yeni mesajlar