Arama sonuçlarınız

1. motoline

Konu elektirik Acil Yardımm!!

Merhaba arkadaşlar. Benm motorun bi sıkıntısı var şöyle anlatayım motorun marşa basıyorm hiç bi tepki yok. vurdurarak çalıştırdım yolda giderken farları yaktığım zaman motor kendini kapatıyor frene bastığımda veya sinyal açtığımda da aynı şekil de kendini kapatıyor. Sorun ne olabilir arkadaşlar...
  2. motoline

Abilerim Kardeşlerim Acil Yardım

Merhaba arkadaşlar. Benim motorun karburatörü tıkanmıştı bugün sçktüm güzelce temizledim . Ama kontağı açık unutmuşum temizleme işlemini yaparken ve aküyü bitirmişim. Neyse bende taktım 2 ye vurdurayım dedim vurdurdum çalıştı 2 gaz verdim böyle bişeyler fırlamış gibi sesler geldi deponun alt...
  3. motoline

Kanuni Tiger ı olanlar içeri abilerim,arkadaşlarım

Tekrardan merhaba arkadaşlar. Sizden bir ricam olucak. Tiger ı olan arkadaşlardan birisi koltuğun altındaki elektrik tesisatı kısmının fotosunu ayrıntılı çekip bana atabilir mi acaba ? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
  4. motoline

Kanuni tiger arka stop

Merhaba arkadaşlar bi sorum olucak. kanuni tiger kullanıcısıyım bildiğiniz üzere. Geçenlerde motorumu söktüm ve kapladım . ancak geri takarken arka çamurluk ve koltuğun arasında kalan kısımda ki kabloları bağlarken sıkıntı yaşadım . Kahverengi,turuncu,yeşil,yeşil sarı, ve turkuaz kabloları...
  5. motoline

Elektirikten anlayanlar bi bakabilirmi :/

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Kanuni tiger kullanıcısıyım ve bir sorum olucak . motorumda sinyaller korna ve uzun kısa çalışmıyor. ancak farlar ve dörtlüler çalışıyor. sizce sıkıntı ne olabilir. ? sol kumanda kolu diye tahmin ettim ama birde sizlere sorayım dedim bu işlerden pek anlamıyorm...
  6. motoline

Selam dostlar :) tiger cılar buraya :))

öncelikle merhaba arkadaşlar . ben dursun dağdelen aranıza şuan itibari ile katılmış bulunmaktayım . umarım güzel dostluklar çkar ortaya :) yaş 23 üniversite öğrencisiyim. allah kısmet ederse bi tiger almayı planlıyorum. bana yardımcı olursanız çok sevinirim . :)

Yeni mesajlar