Arama sonuçlarınız

1. M

Hangi eldiveni tercih etmeliyim ?

5:35 İçinden böyle bir malzeme çıkıyor sonrasında da darbe testi yapıyorlar zaten gördüğünüz gibi... Eliniz tuz buz olur benden söylemesi. Videoda ayrıca piyasadaki meşhur sözde K1s kabuğundan yapılmış Pista incelemesi de var meraklısına.
  2. M

Bunların içinde koruma diye köpük, strafor var FortNine güzel bir video yapmıştı konu hakkında. Bunları şekil olsun diye giyeceğinize lateks eldivenle sürün daha iyi.
  3. M

Yazlık Motosiklet Pantolonu Hk.

Kot kumaşı sağlam olsun istiyorum ben de istediği kadar koruması iyi olsun bir müddet sonra A noktası yırtılacaksa pek işimize yaramaz o pantolon. Mağazaya gittim bu arada deneyimim iyiydi oradaki abimiz giy tur at gel demişti pantolonla rahat olduktan sonra almıştım ancak pantolon tamamen...
  4. M

Alpinestarsta avuç içi koruma göremedim diğerinde de kabartma yok gibi duruyor. En iyisi bir mağazaya gidip deneyerek size uyanı alın, ayrıca biker jeans eldivenleri de fiyatına göre kaliteli gözüküyor ilginizi çekerse...
  5. M

Yazlık Motosiklet Pantolonu Hk.

Merhaba, malûm sezon yavaştan açıldığı için yazlık pantolon almak istiyorum bütçem 3000-4000 lira kadar. Dizlik alacaktım ancak kaza anı diz dışındaki kısımları korumaması, ters dönmesi, kopması vs. gibi yazılar gördüm pantolon daha mantikli geldi. Şu an John Doe Stroker kullanıyorum Vecton Ad...
  6. M

RTR 200 için disk ve zincir kilidi önerisi

Merhaba, RTR200 için ekipman diziyorum. Aklımda Abus 8077 disk kilidi var ancak motorun diskindeki delikler oval olduğu için geçmeyebilir diyorlar. 8077, diskin çemberine takmak için uygun mudur? Ayrıca zincir olarak Armor'un 12mm zincirini buldum. 2500 civarı fiyatı var 14mm ise 5000.. iki katı...
  7. M

İlk motor olarak TVS RTR 200 alınır mı?

Merhaba, ilk motorsikletim olarak 105-110 bin civarına donanımlı ve nispeten güzel görünüşlü olan TVS RTR200'e gönül koydum. Piyasada 250NK, CLX250 gibi görünüşü güzel ama parça, servis ve kronik sorunlar olarak sınıfta kalan modelleri eledim. NS200 UG, F-N 250 modelleri ise aynı donanıma sahip...

Yeni mesajlar