Arama sonuçlarınız

1. A

Şaseyle ilgili sorum var ?

Motorum suzuki an 125 hk aldıgım kişi daha önce motor önden kazalı demişti ama motor toplatılmış olarak aldım ancak size bir sorum var motorcuma motor gösterince şasesi yamuk dedi motorda biraz alçak gibi duruyor böyle kullansan çok büyük sıkıntı olmaz dedi ancak iki kişi binince motor bi anda...
  2. A

Plaka Sorgulaya Bilen??

01 azt 60 plakayi sorgulayabilir misiniz şimdiden cok teşekkur ederim
  3. A

ACİİL PLAKA İLE MOTORUN ÇALINTI OLDUĞU ANLAŞILIR MI ?

01 AZT 60 motorun plakasından çalıntı olup olmadığı çıkar mı ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:santa:
  4. A

Acil yardımınıza ihtiyacım var

Çok samimi olduğum bir arkadaşımın 2011 model scooterı var 15000 km de motor yağsız kaldığı için motor yedi ve 450 tlye motor yaptırdı motor daha rodaj bölümünde ancak motor çalıştığı zaman eksozdan baya bir duman atıyor beyaz bi şekilde bu motor alınır mı yoksa başa bela mı olur ? :silent:
  5. A

Sokağa Bıraklın Motorsikletler

Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı pazarlar motorunu sokağa bırakanlar motorlarını sokakta hırsızlıktan nasıl koruduklarını ve nasıl motorlarının güvenliklerini sağladıklarından bahsedebilirler mi ?:silent:
  6. A

Mondiallerde kampanya yardımcı olur musunuz ?

http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1260 , http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1261&x=technical bu fiyatlar cazip değil mi çinli olsada 1,600 tlye sıfır motor sizce iş görür mü şekil olarak da sizce nasıllar ve daha önce kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabılırseler yakıt...
  7. A

Motor hakkında yardımcı olur musun?

Mondial mt 125 ler nasıldır başlangıc motoru olarak bütçem ona müsait 1000 tl ye çok sorun açar mı başıma daha önce kullanan var mı bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
  8. A

Aranıza tekrarsan katılmanın mutluluğu içerisindeğim :)

Abilerim bu sitede 4 5 yıl önce aktiftim ve 12 13 yaşlarımda inanılmaz bir motor merakım vardı burdaki abilerimin tavsiyesi üzerine vazgeçtim şimdi daha bilinçli ve daha arzuluyum yeni motora başlayanlar için mondial mt 125 uygun mudur yoksa çok sorun çıkartır mı bu konuda bana yardımcı...