Arama sonuçlarınız

1. vejihi

Satılık Honda CBR 600FA

Selam arakadaslar, durduk yerde ortaya cikan bir naked motor meraki sebebiyle cok sevdigim ve her seyinden memnun oldugum motorumu satışa cikardim (iyi bi sey mi yaptim hala emin degilim her an vazgecebilirim). Fiyatını bugun biraz indirdim, maalesef daha fazla indirmem mumkun degildir...
  2. vejihi

Alpinestars GP Pro Eldiven

Selam arkadaşlar, ürün fiyatından da anlaşılacağı gibi, orijinal değil. Malum hiç kullanamadım ancak malzemesi deri ve oldukça kaliteli görünüyor. Çin'den 20 gün kadar önce sipraiş verdim, biraz önce elime ulaştı. Fakat fırıncı küreği gibi ellerim olmasına rağmen L beden sipariş ettiğim için...
  3. vejihi

Kawasaki Ninja 250r vs Honda Cbr 600FA

Bir süredir aklımda olan ama tembelliğim yüzünden bir türlü başlayamadığım bu karşılaştırmayı, hastalığım sebebiyle evde olmam ve televizyonda izleyecek iyi bir şey olmaması sebebiyle yazmaya karar verdim. Başlıktaki "vs" ifadesine aldanmamak lazım, zira birbirinden farklı sınıflarda olan bu...
  4. vejihi

2013 Kawasaki Ninja 250r

Selam arkadaşlar, biraz ani bir karar oldu ama almak istediğim motoru bulduğum için motorumu üzülerek de olsa satmayı düşünüyorum. Bu site üzerinde motorun epey bir fotoğrafı var isteyenler profilimden, gönderdiğim mesajlardan inceleyebilir. İlgilenenler buradan ya da sahibinden üzerinden...
  5. vejihi

Adını özgürlük koydum: Vejihi'nin yolu

Derler ya; insan dostunu seyahatte tanır, kendini de tam anlamıyla öyle. Kim ki zaten insana kendinden daha yakın dost olan? Kendisiyle baş başa kaldığında daha net anlıyor, gerçekte kim, ne, neleri yapabilir, neleri yapamaz, nelerden hoşlanır, nelerden hoşlanmaz... Sırtladığı tüm kimlikler...