Arama sonuçlarınız

1. Yoshimitsu

Motoru devirip kaybolmuşlar.

İnsanlarda utanmada kalmadı arkadaş. Biliyorsunuz yeni aldım Cbr125R'imi. Şu anda 120 Km yaptım. Okuduğum okulda motorcular kulübü var, saat 17:00 gibi kalkmışım geç yattığım için, ne odamdan çıktım, ne motora bakım tabi birkaç saat boyunca. Aradılar, "Abi senin motor yerde" dediler. Giyinip...
  2. Yoshimitsu

Her varışta rahatlamak.

Belki benim tecrübesizliğimden kaynaklanıyor ama, motoru kullanıp yurdun önüne ne zaman bıraksam, "Oh hayırlısı ile kazasız geldik" duygusuna kapılıyorum. Hani 5 günlük bir motor kullanıcısının sıradan korkuları olabilir yaşadığım ama, hoş birşey değil. Bunu sizde yaşadınız mı? Yaşadıysanız...
  3. Yoshimitsu

İlk motorum!

Uzun uğraşlar sonucu ilk motorumu almış bulunuyorum. Bugin ilk defa trafiğe çıktım bu güzellik ile, herşey yolunda gitti. Umarım kazasız belasız sürmeye devam ederim. Buyrun resimler;
  4. Yoshimitsu

E Hoşgeldim o zaman!

Merhabalar Motosiklet.net kullanıcıları! 14 yaşında abilerimin arkasında, 15 yaşında onların motorlarını çalarak başladığım bu sevdama, sonunda 20 yaşında, kendi motorumla devam etmeye başlıyorum. Kendi görüşüme göre, İnternet'in en başarılı Motosiklet sitesini oluşturan kaliteli kullanıcalara...

Yeni mesajlar