Arama sonuçlarınız

1. K

sony xperia z vs iphone 5 telefon alıcagınız zaman mutlaka burdan karşılaştırın

slm arkadaşlar nokıa x6 kullanıyorum 3 sene oldu hantallaşdı şimdi piyasanın en iyi telefonunu almak istiyorum öyle bir telfon olsun ki foto makinesine cameraya gerek kalmasın istiyorum şimdi bu siteden baktıgıma göre sony en iyisi olarak görüniyor sizce neyapmalıyım almalımıyım şimdiden...
  2. K

toroslara gezi amaçlı çıktıgımızda çantamızda neler olmalı ?

arkadaslar arkadaslarımın bazıları şelale akarsu da balık tutma meraklısı ve ben de bu geziyi organize edicegim günü belirticem ama yanımıza alınması gerekenleri de sizden ögrenmemin faydası olacagını düşüniyorum belki gözden bişiyi kacırmış olabilirim şimdiden ilgi alakanıza tşk edrm
  3. K

arkadaşlar motor için ısıklı sibop dayanıklımıdır sizce

söyle bir liste yaptım hem modifiye için hem gerekli malzeme olucak demir baş için jant şeriti kırmızı ısıklı sibop kapagı kırmızı ????? lastik kalemi beyaz arka canta 2 kask koyula bilir yan çantalar ve yolda lastik patlamasına karsı sprey bunların fiyat arastımasını yapmadım daha...
  4. K

Ybr 2012 değişiklik yapıcam yardım

ARKADASLAR 5 AY OLDU KULLANIYORUM AMA BEN UZUN YOLDA RAHAT VE DAHA HIZLI ULASŞIM İÇİN 150 LİK SİLİNDİR TAKTIRDIM DAHA SUAN MOTOR ACMA AŞAMASINDAYIM HIZ YAPMAMAM GEREK AYRICA DİGER ARKADASLARIM PATİKA YOLDA RAHAT GİDERKEN BEN KORKARAK GİDİYORUM LASTİKLER KROS TİPİ TAKMAYI DÜŞÜNİYORUM...
  5. K

Hep yorumlarınızı okudum ve sonunda Ybr aldım şimdi sizinleyim :)

arkadaslar ben ne zaman bişi alıcak olsam iyice arastırırım ve hep sunu bilirim bilir kişilerin tavsiyeleri her zaman forumda yorumlarda olur 1 yıl dır nerden baksan hep yorumlar sayesinde dogru eşya veya telefon motor felan ama şimdi burdayım ve motorumla ilgili sürüş performansımı artıkmak...

Yeni mesajlar