Arama sonuçlarınız

1. furcanoco

Kanuni Fox 100cc diriltme çalışmaları... :)

herkeze hayırlı geceler değerli forum üyeleri :) bundan 3 hafta önce 2009 yılında sıfır km aldığım kanuni elite motorumu sattım ve başladım yeni bir cup arayısına kanuniden yeterince memnundum tekrar bi kanuniyle devam etmek istedim fox almaya karar verdim Kanuninin nesinden mumnundu diye...
  2. furcanoco

motorsikletimin performansi düştü, çekmiyor. yardim...

Herkeze iyi günler yaşım 21 evden işe isten eve baġa bahceye bazen uzun yola (enfazla100km) kullandigim kanuni elite 100cc cup tarzi motorsikletim var sorun motorun yokus performansi aşiri derecede düşük emsal cuplarin 3. Vitesle ciktigi yokuslarda 1. Vitese dustugum oluyor motorum 30.000 bin km...
  3. furcanoco

karbüratör temizliği ??

arkadaslar motorum 100cc cup kanuni elite modeli hemen yinemi cin malı cup kullanıcısı deyip cevabınızı esirgemeyin benim işimi bu motor fazlasıyla görüyor evden kahveye bakkala fln baga bahceye arada 100-150 km lık yollara cıkarım :) motorum 21 binde 2010 model sorum Şu 4 senedir 21bin km dir...
  4. furcanoco

soğuk havalarda debriyaj sıyırması ??

kanuni elite 100 var yarı otamatık vites motor soğuk havalarda debriyaj sıyırıyor motor ısınınca sıyırma geciyor 4 tane balatanın olduğu debriyaj kısmı komple set halinde değişti onun yanında duran bi debriyajla ilgili parca daha var sanırsam baskı balatası onuda komple set halinde...
  5. furcanoco

debrijaj sıyırıyor! yardım... :(

arkadaşlar kanuni elite 100cc motorum var motor daha 15bin kmde ama sorunu hiçbi motorcu bulup çözemedi motor debriyaj sıyırıyor debriyaj balataları değişti olmadı debriyaj balatalarının takıldığı o yuvarlak çarka kadar değişti ama sorun hala çözülmedi daha önce kavrama balatası dedikleri o...
  6. furcanoco

herkeze selamlar :)

kütahyada yaşıyorum motorcu sayılamam ama ruhum motorcu :) 100cc kanuni elite marka motorum var nette dolaşıken bikaç yararlı foruma rasladım üye oldum :) herkese iyi forumlar...

Yeni mesajlar