Arama sonuçlarınız

1. kemaloz

Takas Yapıyorum Sizce ?

Merhaba arkadaşlar bende olan 100 lük cupla 150 mc mondial için takas teklifi aldım.. Benim motora 1.300 dedik Mc 1.700 400 tl üstüne vericem benim motorumda bir sıkıntı yok 4 binde cup mc 9 binde fotolarda gördüğüm kadarıyla toplu gibi benim ki de öyle ama ön amarisorlerden ses geliomuş...
  2. kemaloz

Çok Acil Yardım Arkadaşlar

İyi günler herkese az önce cup motoruma yeni uyyumlu hava filtresi taktım motorun marşına bastığımda motorun üstünden beyaz duman ve egzozdan beyaz duman çıktı motoru hemen kapattım sizce ne olmuştur? tekrar denemedm
  3. kemaloz

Chopper düşünüyorum iki model arasında kaldım:(

Merhabalar.. Ehliyet alma vaktimin geldiği zamanlarda 100lük cup'ın uzun yolda bana yeterli olamıcağı için satmaya karar verdim ve chopper motorlara yöneldim aklımda iki motor var; Keeway superlight 150 ve Mondial Mct 250 sizce hangisi alınmalı veya bunların piyasa değerindeki başka bir model...
  4. kemaloz

Acil Yardım

Bütün motor severlere selamlar bu ilk yazım inşallah doğru yere açmışımdır... Arkadaşlar şöyle bir sıkıntım var: 100 lük cup la polisin dur demesine uymadm ehliyet olmadığı için 250 tl ceza kesmişler plakaya erken ödersem indirim filan oluyormu birde şu plakayı çamurluğu çıkarıp koltuğun...