Arama sonuçlarınız

1. farslan

Ankara'da motosiklet

Selamlar, İstanbul'da 2 senedir yaz-kış motosiklet kullanıyorum, önce honda activa ile 10bin km teptim, 1 yıldır da cbf250 kullanıyorum, o da 10bin km olmuştur. İstanbul'da her tarafa motosiklet kullanarak gidecek kadar motora hakimim. Seneye de iş nedeniyle Ankara'ya gitme ihtimalim var, ama...
  2. farslan

Hukuki bir sorun

Sitenin uzun zamandır okuyucusuyum, ama pek bilgi sahibi olmadığım için yazmadım şu güne kadar. Arkadaşlar başıma bir iş aldım, sizden akıl almak istediğim için buraya geldim. Park halindeki motosikletime bir araba çarptı, bunun için tutanak da tutturduk. Çekincem şu ama ben motoru noterde...
  3. farslan

Sonunda Activa Aldım

Arkadaşlar selam, Bütün yaz aradım taradım bulamadım, tam da yaz biterkene artık alayım dedim ve yeni Activa aldım. Rengi Siyah. Kendisi ilk motorum olacak, Kaskım var kendime ait. Bayide lastikleri değişelim dediler kış için, değiştirdim. Bunun dışında kilit de almam lazım, nerden ucuza kilit...
  4. farslan

Daha yeni gördüm

Siteye bir aydır giriyorum, birkaç tane de mesaj yazdım. Bu bölümü şimdi gördüm:( Neyse ben fatih, okulum gereği 11 ay sarıyerde, 1 ayda bakırköyde oturuyorum. Scooter almaya bu yaz başı karar verdim, ama hala alacağım scooterı bulamadım. Motorcu arkadaşlara selam :bestmt: He he mersinliyim...
  5. farslan

3 Motor...1 Hafta...2000ytl

Arkadaşlar selam, ben yaklaşık üç aydır sahibinden.com dan motor bakıyorum. 2000ytl(Noter masrafları dahil) bütçem var ve ikinci el bir motor düşünüyorum. Artık yaz bitti bitecek ben de bu hafta artık bir motor sahibi olmak istiyorum. Eleye eleye üç motora indirdim tercihlerimi, siz olsanız...

Yeni mesajlar