Arama sonuçlarınız

1. sabree

Tracer 900 Debriyaj Değişimi Sonrası Ayırmama Sorunu ve Usta Tavsiyesi

Dadaşa gerek sıfır gerekse ikinci el aldığım mt yada xmax serisi motorlarımı gözü kapalı emanet ettim şimdiye kadar. Sadece fiyat politikası biraz bütçemi zorlar gibi geliyor :) 1773038233 Uyumsuz olması yada yanlış dizilim olması büyük ihtimal. Korktuğum bu dizilimde çok önemli iki pul var...
  2. sabree

Tracer 900 Debriyaj Değişimi Sonrası Ayırmama Sorunu ve Usta Tavsiyesi

Selamlar arkadaşlar, 2015 model Tracer 900 motosikletimi ağır bakımlar ve bitmek üzere olan debriyaj balatası değişimi için Düzce’de bir ustaya bıraktım. 11 gün süren bekleyişin ardından motoru teslim aldım ancak 5 km gitmeden ciddi bir sorunla karşılaştım: Motosiklet stop halindeyken boşa...
  3. sabree

CRF 250 L için SM jant tel değişim ve akord

Arakadaşlar merhaba, 2016 model crf 250 L motosiklet aldım, jantlar 17" excel pro series g2 göbek ve takasago excel çemberler ile değiştirilmiş. ön jant sorunsuz olmasına rağmen, arkada 4 tel göbek noktasındaki kaafalardan kırık ve jant yalpa yapıyor. bunu kendim yapabileceğimi çok...
  4. sabree

scooter sarsıntılı kalkış ve yüksek titreşim sorunu

2003 model piaggio beverley 500 scooterda (yakın zamanda tamirciye gitmiş kayış ve debriyaj değişmiş)kalkışta ciddi bir sallama ve 40km civarı hız yada belli bir deviri geçmeden ciddi bir titreşim, yüksek hız veya yüksek devirde sorun yok. Scooter binicisi olmadığım için pek tahmin yürütemedim...
  5. sabree

cbf 250 KM Saati sorununu çözemedim ?

cbf 250 bölümüne aynı konuyu açmıştım ama pek hareketli bir bölüm olmadığından olsa gerek cevap gelmedi :) konuyu bir daha açtığım için şimdiden özür dilerim. Soruna gelirsek; Kuzenime 2005 model bir cbf aldık uygunda geldi açıkçası, sadece biraz bakım ve değişim istiyordu bir çok şeyi çözdük...
  6. sabree

gt250r arka silindir gaz yememe

dün başıma geldi (daha önce foruma yazmıştım pipo olabileceğini söylemişlerdi ama pipolar görsel kontrolle anladığım kadarı ile sağlam ) motor (2013 gt250r) 11500'e geldi sanırım arka buji kesmek üzere söküp baktığımda normal gibi görünüyor ama tırnak aralığı artmış yada yeterli ateşlemiyor...
  7. sabree

cbf 250 şarj sorunu

Kuzenime dün aldığımız 2005 model 45.000 km (km teli yoktu tahmini 60.000'lerde) baya bakımsız CBF 250 motoru almamız ve yola çıkmamızdan 10 km kadar sonra bir yerde durduk ve marş basması motorun genel durumu itibari ile çok üstüne düşmedik vurdurarak çalıştırdık ve 3-4 km gidemeden motor...
  8. sabree

yakıt yankı temizliği

Kaza yapan arkadaşımın motorunu toplamaya başladık grenajlarında çok iş olduğundan komple söküp işlere öyle başladık. (Çin malı skygo motorlu ss tarzı 125cc bir makine) depodaki benzin uçmasın diye tamamen boşaltıp zımpara macun işlerini halledip kenara koymuştum. Toplarken depoya baktığımızda...
  9. sabree

gt250r hava girişi temizleme

2013 gt250r enjeksiyonlu motosikletimin hava filtresi çıkışı kelepçe gevşemiş ve oradan içeri baya bir toz almış (kelebeğin sarı kısmı, boğaz) bunu en iyi nasıl temizlerim direkt balata spreyi tarzı bir temizleme mi sıkmalıyım, basınçlı hava yada emme yöntemi ile mi çekmeliyim veyahut bezle...
  10. sabree

rolantide stop ediyor ?

bugün öğlen motorumu çalıştırdım ve 3 km kadar yol gittim durduktan 2 dk kadar sonra motorum rolantide çalışmamaya başladı. az biraz gaz verirsem sorun yok çalışıyor. Ama rolantide normalde bu havalarda 20000rpm de çalışırken şuan 1000rpm'e düşüp stop ediyor ? aklıma açıkcası hiçbirşey gelmedi...
  11. sabree

Sinyal rölesi ve bekleme aralığı ?

Merhaba, bir iki sorum olacak. sinyallerimin yanıp sönme hızını yavaşlatmak için sanırım rölesini değiştirmem gerekecek. Ama nasıl bir röle takama gerekir ve nereden bulabilirim (hyosung gt250r için ) sanırım arka silindirim düzgün çalışmıyor zira motorda bazen artan bir titreşim oluyor ve...
  12. sabree

gt250r parçaları aranıyor !

öncelikle konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. 18 ocak cumartesi günü motorumu çamurlu yolda kontrolü kaybederek yatırdım. sağ gidonum ve ön jantım parçalandı grenajda küçük hasarlar da var. motorumu yürür hale getirmek için acil olarak ön jant ve gidon değişimi yapmam lazım. sizlerden...
  13. sabree

Hyo GT250R marş sorunu

Öncelikle merhabalar. Bu foruma ilk mesajım bir süredir okuyarak takip ediyorum. 2013 model 6800 kmde bir hyısung gt250r sahibiyim ben motoru 2 ay kadar önce 2500 km deyken ikinci el olrak aldım bir kaç ufak tefek estetik kusuru konusunda motorda hiç bir sıkıntı yoktu. taki son 3 haftadır...

Yeni mesajlar