Arama sonuçlarınız

1. ihakanvardal

Gayrimenkul Firmasi için isim önerisi

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba, Aylardır forumda yoktum, hem baba oldum hem de işle ilgili sorunlar yaşadım. Dolayısıyla foruma da vakit ayıramadım. "Akıl akıldan üstündür" diyerek sizlerden Suadiye ye yeni açmış olduğum Gayrimenkul Ofisine isim önerisi istiyorum. Yaratıcı...
  2. ihakanvardal

VFR sonrası kararsızlık..

Çok severek kullandığım VFR 800 motorumu maddi sıkıntılar ve iş koşulları gereği satmak zorunda kalıyorum. Kısmetse 2 Hafta sonra Baba oluyorum ve açıkcası bu kadar masraf içindeyken böyle bir motora binme lüksünü kendimde bulmuyorum. O yüzden sahibinden.com a ilan girdim. Sattıktan sonra...
  3. ihakanvardal

Kıymetini bilecek arkadaşa SATILIK HONDA VFR 800

Sahibinden.com da ilanım vardı ama VFR'den bihaber,tek teker yaparmı diye soran ve abuk sabuk sorular soran,komik rakamlar veren apaçi kardeşler beni bıktırdı ve burdan yazayım dedim. Motorumun özellikleri;(Sahibinden.com ilanım böyleydi) Sahibinden orijinal 48.000 kilometrede Yetkili Servis...
  4. ihakanvardal

ÖLÜM Korkusu

Çok iç açıcı bir başlık değil ama sizlerle bu konuda dertleşmek istedim... Gün oluyor motosiklet üzerinde yaşadığımı hisediyorum ve inanılmaz bir keyifle uzun yollar gidiyorum geliyorum. Gün geliyor burda taziye bölümünde açılan konular görüp içime ölüm korkusu geliyor. Elbette "her canlı ölümü...
  5. ihakanvardal

LEO Vince Carbon VFR 800 için çift tüplü

Sahibinden Satılık tertemiz çiziksiz sıfırdan farksız Leo Vince carbon. Resimler kendisine aittir. İlgilenen arkadaşlar bana özelden ulaşabilir. Uploaded with ImageShack.us
  6. ihakanvardal

VFR 800 sonrası NC 700X ?

Arkadaşlar, VFR 800 'ümü satıp NC 700X alsam sizce pişman mı olurum yoksa iyiki almışım mı derim? Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Teşekkürler
  7. ihakanvardal

Üsküdar-Gelibolu arası uygun Güzergah Seçimi?

Arkadaşlar yarın sabahtan Gelibolu'ya gitmeyi düşünüyorum. Tamamen keyfi bir yolculuk olacak, maksat yol yapmak şehitlerimizi ziyaret edip dönmek. Fakat motorum bir enduro değil ve hangi yolu kullanmam gerektiği hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Bozuk yollara girmek istemiyorum daha çok...
  8. ihakanvardal

Kask Düştü ama ... ?

Çok severek aldığım xr-1100 Shoei kaskımı bugun motorun aynasına takarken yere düşürdüm. Gözüm gibi bakıyordum ama insanlık hali işte düşürdük 'takkkk' diye bi ses gelince bi baktık yerde. Vizör ve muhtelif yerler çizildi. Gelelim şimdi soruma, bi kere düşünce kask özelliğini kaybediyor diye...
  9. ihakanvardal

Neden CBF 150? Çünkü ;

1- Seni asla yolda bırakmaz (bakımını ıvırını zıvırını yaparsan tabi yada yolda bir çivi lastiğine batmazsa) 2- Parana para katar (0,10 krş illa 0,15 krş yakıt tüketimi-ucuz servis-ucuz yedek parça. Örn. CBF 150 ön arka lastik 200TL - VFR 800 ön arka lastik 1150TL) 3- Sana eğer acemiysen...
  10. ihakanvardal

Potansiyel Katil : YOL Arkadaşınız

İnanması çok güç ama malesef başımıza gelebilecek bir durumdur. Arkadaşınızla birlikte yol almak, birlikte bir yerleri keşfetmek çok güzeldir ''eğer arkadaşınız motosiklet adabını biliyorsa!'' Geçtiğimiz Haftalarda malumunuz Fuar vardı. En güzel örnektir bu duruma. Arkadaşınızla belki ilk defa...
  11. ihakanvardal

Motora Başlama Hikayem (Yeni başlayacak olanlara tavsiyeler içerir - Resimli)

Öncellikle herkese Selamlar, Motosiklet aşkı bende biraz geç başladı. Yaşım 28 ve sadece 1 yıl oldu başlayalı. Evliyim ve Allah nasip ederse Haziran ayında bir kız babası olacağım. 18 yaşlarındayken ara sıra arkadaşlarımın scooterlerini yada mopetlerini kullanarak kendimi teselli ederdim...