Arama sonuçlarınız

1. Atakan.Ş

Kanuni GT 170 R Kullanan varmı ?

Kanuni GT 170 R Kullanan varmı ?
  2. Atakan.Ş

Tvs Apache İSTANBUL

Tvs apache rtr 150 arıyorum ( Yeni kasa ) Motorda herhangi bir sıkıntı olmayacak. Mayısın ilk haftası alacağım 3.000 TL nakit. Satanlar buradan irtibat kurabilirler.
  3. Atakan.Ş

2.El Motor Önerisi ?

Merhaba. Motor deneyimim yok ama scooter deneyimim var.Kendime yeni bir motor almak istiyorum ilk başta kymco super 8 125 almak istedim fakat acaba artık scooterı bırakıp motora geçme zamanım geldi mi diye düşünüyorum ? Tvs apache modelini çok beğeniyorum.Hiç vitesli motor kullanmadım küçük...
  4. Atakan.Ş

16 Mart Tarihinde Sınava Girenler

16 Mart tarihinde sınava giren arkadaşlar , sınav sonuçları açıklandı sürücü kurslarından öğrenebilirsiniz.Ben Sms yoluyla öğrendim. Trafik : 70 Çevre : 70 İlk yardım : 53 İlk yardımdan kaldım 20 gün sonra yeniden sınava gireceğim eğer geçersem direksiyon ondan sonra ehliyet falan ben mayısın...
  5. Atakan.Ş

Rodaj ile ilgili soru ?

Merhaba. Yakın bir arkadaşım honda fizy aldı benim eski motorumdan...Fakat kendisi daha 97km'de ve rodaj dönemi için 60Kmyi geçmemesi gerekiyor kitapçıkta öyle yazıyor ve aldığı yerdende söylenmiş.Ama kendisi 70-80 Km'ye çıkıyor , 60Kmnin altına inmiyor.Uyardığımda hiç birşey olmaz diyor.Şimdi...
  6. Atakan.Ş

2 Sene Scooter kullandıktan sonra 600lüğe geçilir mi ?

2 Sene honda activa 2.5 - 3 aydır honda fizy kullanıcısıyım. Honda cbr 600 RR alsam kullanabilir miyim ? Sıkıntı yaşar mıyım ? Scooter dışında tecrübem yok.
  7. Atakan.Ş

Ehliyet sınavında soru nerden gelir ?

Merhaba.Buradaki çoğu kişi tecrübeli ve ehliyet sahibi insanlar. Ben bugün saat 11.00'da ehliyet sınavına gireceğim.Saat 09.00'da yola çıkacağım.4 Saatim var.En yakında yapılmış sınavlar ; 2 Şubat 2013 15 Aralık 2012 20 Ekim 2012 Bu 3 sınavın tüm sorularını çözdüm.Sadece 1 tanesinde başarılı...
  8. Atakan.Ş

Ehliyet sınavı giriş belgeleri

16 Martta sınavım var.Nerede gireceğimi biliyorum belgemi aldım.Fakat şimdi aradım sürücü kursu kapandı sanırım cevap vermiyorlar. Sınava girerken ne götürmem lazım ? Ne istiyorlar ? Ve para da götürmek gerekiyor mu ?
  9. Atakan.Ş

Honda Cbr 150 R veya 250 R Alacağım 2.El

Merhaba.Ben honda cbr 250 düşünüyorum. 4.000 - 4.500 TL bütçem var.Fakat bu paraya bulamazsam ya biraz daha bekler para biriktirir bütçemi arttırırım ya da honda cbr 150 alırım tam karar vermiş değilim. Temiz , hasarsız olacak.Bakımları muayeneleri yapılmış olacak.Zaten alırken tanıdığım bir...
  10. Atakan.Ş

Honda Cbr 150 R ve Honda Cbr 250 R Hakkında...

Merhaba , sizlere birşey danışmak istiyorum.Buradaki çoğu kişi tecrübeli olduğu için kendi kafama göre iş yapmayıp sizlere sormak istiyorum. Aklımda 2 model var.Honda cbr 150 R ve Honda cbr 250 R. 2.El alacağım fakat en fazla 4.000 - 4.200 TL bütçem var.Bu fiyata Honda cbr 250 R satan yok.Ama...
  11. Atakan.Ş

Kymco super 8

Eğer alttaki yazdıklarım tutuyorsa ve satan olursa almak isterim. İstanbul anadolu yakasında 2.500 - 3.000 TL fiyat aralığında ; Temiz olması şartıyla ; ( Çizik falan olmayacak ) 5.000 Km'yi geçmemiş olmak şartıyla kymco super 8 arıyorum.
  12. Atakan.Ş

2 Zamanlı motor

2 Zamanlı motorlar ile ilgili bilgi almak istiyorum. 2 Zamanlı motorlar 4 zamanlı motorlara göre çok hızlı. Bugün işten çıktıktan sonra sahile gittik. Markasını bilmiyorum 2 zamanlı motor vardı. Diğeri ise honda cbr 250'idi. İddiaya girmişler bizde izlemeye gittik işten çalışanlarla. Yarışı 2...
  13. Atakan.Ş

Alabileceğim en iyi scooter...

Merhaba... 2 Sene honda activa kullandım. 3 Aydırda honda fizy kullanıyorum. Yaza kadar yeni bir motor alacağım , alacağım motor scooter olacak. Bütçem 4.500 TL'dir.Alacağım motor 0 olacak. Şuan için Kymco Super 8 Modelini uygun gördüm şuan için bu modeli düşünüyorum. Kymco super 8'den daha iyi...
  14. Atakan.Ş

Honda Spacy 110 / Kymco Super 8 125

Şehir içi / Şehir dışı yollarda kullanmak için , Diğer scooterlarla yarış yapmak için ( Arkadaş grubum ) Hızlı gitmesi için , Virajlar da vs. dönüşlerinin seri gitmesi için , Uzun yıllar kullanmak için , Hangi motoru seçmeliyim ?
  15. Atakan.Ş

Atakan.Ş

İsim : Atakan Yaş : 18 Yaşadığı yer : İstanbul / Kozyatağı Herkese keyifli forumlar...

Yeni mesajlar