Arama sonuçlarınız

1. Yesiam

satılık s beden hudson robocop motosiklet montu

izmirdeyim. izmir içi elden teslim yapabilirim yda havale eft sonrası kargolyabılırım. s beden mont. temız ıhtıyac fazlası olduğundan satıyorum. fiyat 550 tl
  2. Yesiam

chopper ayna

merhaba dragstar650 sport modeline ape hanger 41cm gidon taktım yakın zamanda. resimdede görüldüğü gibi aynalarım çok yukarda kaldı ve aynaları gidonun altına almaya kadar verdim örnek resim: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/52/6e/3b/526e3b79c08506ecc42aaf0ba18d0dda.jpg izmirde...
  3. Yesiam

10-12bin japon chopper

selamlar 10-12bin liraya ( dragstar ve benzeri marka-modeller ) temiz makine arıyorum. yüksek model az km ve aksesuarlı olması halinde 15bin liraya çıkabilirim şuan eminim bu fiyatlara burun kıvıracaksınız.Sezon sonunda mesajlarınızı bekliyorum :) iyi günler dilerim
  4. Yesiam

Bilgilerinize ve öğütlerinize ihtiyacım var

herkese merhabalar. ismim ali ve 22 yaşındayım.mondial mct 250 sahibiyim.Motorumu satıp kredi çekerek orta halli bir motor almak istiyorum.2 3 seçenek var aklımda bilgilerinizi almak istedim. gv250 var en başta fakat görsel olarak beni tam tatmin eden bir motor değil çok sıkışık bir görüntüsü...
  5. Yesiam

merhabalar

21.yaşındayım ismim ali.trakya üniversitesinde dış ticaret okuyorum. uzun zamandır forumu takip ediyordum üye olmak bugüne kısmetmiş. Kanuni bretton s marka motorumu yakın tarihte sattım Mondial mct 250 kullanıyorum herkese merhabalar