Arama sonuçlarınız

1. kroscu14

Aksiyon Kamera İlk Deneme

Merhaba yeni bir aksiyon kamera aldım Eken H9R modeli. Kameramı Bolu Abant Gölü'nde denemek istedim. İlk çekim olduğu için açıda biraz problem oldu sanırım. Kamera 4K olmasına rağmen ben 720p(120fps) çektim çünkü sd kartımın sınıfı düşük. Kayıtta problemlere yol açıyor makina. Yorumlarınızı...
  2. kroscu14

Youtube Kanalım

Merhaba arkadaşlar yeni bir youtube kanalı açtım. En yakın zamanda kask kamerası almayı düşünüyorum. Şimdilik birkaç video paylaştım bunları da sizlerle paylaşmak istiyorum. KANALIMA ABONE OLARAK DESTEK OLURSANIZ SEVİNİRİM :) KANAL LİNK: https://www.youtube.com/channel/UCaeB5DJrv2jDKHNg3VDhqIQ...
  3. kroscu14

Motor Yenileme (Piston-Silindir değişimi)

Sevgili motosiklet.net ailesi öncelikle merhabalar :) Sizlerle ortalama 1 ay içinde yaşadığım motor sıkıntımı paylaşacağım :) Öncelikle bu benim düldül; Daha önce de bu sorun hakkında konular açmıştım; Motordan şıkırtı geliyor! Piston-Sekman takımı değişimi Bu ses ne sesi? Hangi sorunun...
  4. kroscu14

On 4 Bolu Motocross Team Feruz-Abant gezimiz

06.09.2014 Cumartesi günü yaptığımız geziyi sizlerle paylaşmak istedim :) Öncelikle rotamızı çizdik, birazdan göreceğiniz Lifan X-Plore kullanıcıları Bolu merkezden geldi ben de Yazılar Köyü'nden katıldım :) Rotamız: Buluşma yerimiz Ve tepeye doğru bol çakıllı, bol taşlı yollardan çıkmaya...
  5. kroscu14

Bu ses ne sesi? Hangi sorunun habercisi ?

Arkadaşlarım, abilerim öncelikle iyi akşamlar. Motordan farklı farklı sesler gelmeye başladı subap ayarıdır diye düşündüm yan komşumuz motor ustası beraber subap ayarını yaptık fakat ses kesilmedi ( bu videodakinden daha azdı) Bi süre sonra 1.000 km sonra ses iyice artmaya başladı bende videoya...
  6. kroscu14

Piston-Sekman takımı değişimi

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Motorumun piston segman takımını değiştircem ama karşıma resimdeki gibi bir şey çıktı 200 cc piston ama farklı numaraları var (2,00-1,75-1,50-1,25-1,00-0,75-0,50-0,25 ve STD ) Bunların hangisinden takmalıyım ? yardımcı olursanız sevinirim Motorun marka modeli...
  7. kroscu14

Bu parçanın adı ne ??

Arkadaşlar motoruma dün yaklaşık bu saatlerde bakım yapıyordum temizlik vs. neyse grenajları söktüm koltuğu çıkarttım derken dikkatimi birşey çekti ne olduğunu bilmiyorum ama çalışır durumda değil, kablosunun biri kopmuş durumda ve içi de paslanmış durumda.Çalışmadığı durumda motora bir zararı...
  8. kroscu14

21 Haziran Abant gezisi :)

Arkadaşlar 21 Haziran Cumartesi günü Abant a yaptığım geziyi sizlerle paylaşmak istedim... Fakat arazide dolandığım için göl çevresine inmedim pek indiysemde pek fotoğraflayamadım şimdiden affola :) Hazırlandık yola çıkacaz artık bir fotoğraf çekelim dedik vee abanttayız :) gölün...
  9. kroscu14

Motor sürekli sigorta kesiyor !!

Öncelikle herkeze iyi akşamlar. Yaklaşık 2-3 haftadır motor sürekli sigorta kesmeye başladı nedenini anlayamadım bilen abilerime buradan bir danışayım dedim. Motora uzun zaman önce kendim sis farı takmıştım ilk başlarda pek sorun teşkil etmedi fakat motoru toplayınca (sinyaller vb.) yer...
  10. kroscu14

Abantın eşsiz güzelliği :))

Bolu mt ile planlamıştık saygıdeğer Mesut abi çok gitmek istemişti buralara fakat çamur olur diye gelmediler bende tek başıma bir gezi düzenledim gezdim dolaştım , çokta güzel eğlenceli bir gezi oldu :)Bol bol fotoğraf Saat 12:00 gibi Mudurnu tarafından yola çıktım yaklaşık bi 15 km gittikten...
  11. kroscu14

Devir saatinde sorun var...

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. Motorumun devir saati uzun bir süredir yarım çalışıyor Normalde 14.000 devir var 10.000 de kırmızıya giriyor fakat şu an motorum 6.000 deviri geçmiyor. Gazı sonladığımda bile maximum 6.000 devire çıkıyor. Sorun nerede olabilir ? yardımcı olursanız sevinirim...
  12. kroscu14

Bolu- Mudurnu- Meşe Yaylası gezisi :)

İlk baharı , dünki yağmurun ardından karşılamaya gittik :) Anlayacağınız bol bol gezdik :) gerçi kısa bir gezi oldu ama güzeldi arazi yağmurun ardından tam kros luk :)
  13. kroscu14

motordan ŞIKIRTI GELİYOR !!

Arkadaşlar motordan daha önceden beri hafif bir şıkırtı sesi geliyordu bu gazla birlikte alçalıp gaza bastığımda ise artıyordu bu gün sibop ayarı yaptım hafif bir boşluk vardı onu aldım tekrar kapattım motorun kapağını işin enterasan tarafıda burda motordan gelen şıkırtı sesi gelmeye devam etti...
  14. kroscu14

Satılık tvs apache 150 rtr 2011 model

11.000 km de bakımı yeni yapıldı muayene sigorta vs. tamdır iletişim: 0531509 00 31 adres: bolu mudurnu yazılar köyü merkez mah. https://www.facebook.com/cihan.kayar.5?ref=tn_tnmn bu facebook hesabı üzerinden motorun resimlerine ulaşabilirsiniz... Fiyatı: 3.300 Pazarlık payı vardır...
  15. kroscu14

Ön Amortisör Keçesi

Arkadaşlar iyi akşamlar bu gün motorumu temizlerken sol ön amortisörün dibinde bi yağ birikintisi gördüm sonra dikkatlice baktığımda amortisörden yağ kaçırıyordu.Sizce keçe de mi sorun var keçeyi değiştireceğim...
  16. kroscu14

Motor Giderken tıkırtı yapıyor

Arkadaşlar iyi geceler . Bu gün pazar dı haliyle bende motorumla gezmeye gittim araziye çıktım. Biraz tepelere falan çıktıktan sonra motorun iç kısımlarından sanki hafif bir şıkırtı geliyodu (hareket ederken) daha sonra zincir attı bi rampadan çıkarken durdum baktım bişey yok zincir ayarı iyi...
  17. kroscu14

kask seçimi

Arkadaşlar yakınlarda kaskımı yenilemeyi düşünüyorum http://urun.gittigidiyor.com/garaj/free-m-kross-kask-70176175 sizce bu kask güvenilir mi ? Her hangi bir sertifikası varmıdır ? Yardımlarınızı bekliyorum...
  18. kroscu14

Yağ Filtresini bulamıyorm

Arkadaşlar Geçenlerde de konu açmıştım yağ filtresi ile ilgili... az önce motorun yağ filtresini değiştirmek için motorun kapaklarını söktüm.. bir tarafını söktün boş çıktı vitesten tarafı da söktüm sonra orada bi vida çıktı lokma takımı ile sökmek istedim fakat boşa döndü.. bu sırada motorun...
  19. kroscu14

Yağ Filtresi

Arkadaşlar motorsikletimin yağ filtresini değiştireceğim ama daha önce hiç değiştirmediğim için nasıl bir filtre olduğunu bilmiyorum filtreyi motordan çıkarmadan önce almam gerekiyor yenisini o yüzden belki bilen vardır nasıl bir filtre almalıyım...

Yeni mesajlar