Arama sonuçlarınız

1. ilka

Kısa bir Erzincan Turu.....

Okullar bitti yaz tatili başladı, gezi için bahane hazır oğlumu getirmek için Erzincan'a gitmem lazım. Hazırlık tamamlandı ve yolculuk başladı. Bu yolculuk farklı bir güzergahtan oldu. Elazığ, Keban, Arapgir, Kemaliye, Kemah, İliç, ve Erzincan. Evet yolculuğa başlıyoruz. Yolculuğumuzun ilk...
  2. ilka

Sivas, Kütahya, Erzurum, Erzincan gezileri 6.

Erzurum'dan öğlenden sonra saat 14:00 gibi ayrılıyoruz. Amaç bir an önce Erzincan'a geçip ön kayıt için sınav ücreti yatırmak, ayrıca ilk'i düzenlenen Erzincan Motosiklet festivaline katılmak için fazla geç olmadan kamp alanına geçip çadırımızı kurmak. Erzincan girişinde sevgili Başkanım Serkan...
  3. ilka

Sivas, Kütahya, Erzurum, Erzincan gezileri 2..

Evet değerli dostlarım, bu bölümde Kütahya gezimi belgelemeye çalışacağım.. Resimler Sivas Yozgat arasından.. Uçsuz bucaksız bozkırlar 'da böyle ağaçları görünce değişik açılardan deklanşöre arka arkaya basıyoruz.. :) Yıldızeli İlçemiz.. Akdağ Madeni' ne...
  4. ilka

Sivas, Kütahya, Erzurum, Erzincan Gezileri 1..

17.08.2013 Tarihinde Oğlumun yetenek sınavları münasebeti ile geçen yıl olduğu gibi bu yılda, geçen yılın aksine motosiklet ile düştük yollara, ilk durağımız Sivas idi. Bu gezilerimizi tek başlık altında ayrı ayrı raporladım çünkü o kadar çok resim var ki biri birine karışmaması ve raporu okumak...
  5. ilka

Siirt, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Turu..

28.09.2013 Cumartesi günü öğlen saatlerinde başlamış olduğum, hesapta küçük bir tur olması gereken gezimin Km. ne baktığımda toplam 1.231 i gösteriyordu. :( iyide oldu .... Rotam aşağıdaki gibi oldu.. Fotoğraf çekmeye Batman Siirt arasında başladım.. Siirt'e Oğlumun sınavları süresince...
  6. ilka

Öylesine bir tur.

Dün Sivasda idim, Sivas MT dan sevgili Burak kardeşimle beraber çifte minarelerin olduğu yerde bayağı bir sohbet, buğün Eskişehir de Volkan kardeşimle tanışma ve sohbet faslı şimdi ise Kütahyadayım henüz kimseyle görşemedim. Bakalım yarın rüzgar nereye sürükleyecek nasip ha bu arada resim yok...
  7. ilka

1 günlük Trabzon seferi...

Oğlumun KTÜ ( Karadeniz Teknik Üniversitesi ) sınav başvurusu için 1 günlüğüne Trabzon'a gidiş dönüşümüz... 14.07.2013 Sabah saat 07:00 Hareket, Rotamız aşağıdaki gibi.. Nasip olurda dönersek resimleri de paylaşırım, şimdilik hoşça kalın..
  8. ilka

Gökay'ı karşılamaya gidişim..

Evet değerli arkadaşlar, bir müddet önce motosiklet.net formunda yapacağı gezisiyle ilgili fikir alışverişinde bulunduğumuz Sevgili Gökay kardeşimiz, Erzurum dan Gaziantep'e gidiş rotasını Elazığ üzerinden düzenleyince bana da onu karşılamak düştü. Sevgili Gökay'ı karşılamak üzere hem tanışmak...
  9. ilka

Yeni motorumu almaya gidişim ve Manavgat festivali..2

Gece toplanıp Halil'i arkadaşına bıraktıktan sonra Serdar hocamla birlikte rotamızı Akseki'ye doğru çevirdik. Akseki'de bir gece dinlendikten sonra sabah saat 08:40 da Konya istikametine doğru yola koyulduk.. Önce yakıt ikmali.. Çok sıklıkla geçtiğimiz bölünmüş yol ve yol çalışmaları...
  10. ilka

Yeni motorumu almaya gidişim ve Manavgat festivali. 1

Evet değerli arkadaşlar Harput Motor'un Antalya şubesin de sergilenen Honda Varadero yu almak için pazarlıklarımız bitmiş, teslim almak üzere, moto23 üyelerinden değerli arkadaşım Salih şimşek ve Serdar hoca nın Manavgat festivali için Antalya ya gidecek olmalarını da fırsat bilerek sevgili...
  11. ilka

3150 Km. yapmayı planladığım gezi için önerilerinizi bekliyorum..

25.06 2013 salı günü Elazığ'dan 2 motor 4 kişi ile, benimde bu bölümde artcı olarak çıkacağım yolculuğumuzun ilk durağı Mersin olacak. Mersin de ben arkadaşlarımdan ayrılıp direkt Antalya ya geçip yeni motorumu teslim alacam (Honda Varadero) bundan sonraki bölümde yolculuğuma tek devam edeceğim...
  12. ilka

Diyarbakır, Mardin, Batman, Elazığ toplam 730 Km. yol...

Evet değerli arkadaşlar biraz uzun mesafeli bir gezi kararı. Bir hafta önce Palu gezisi sırasında bu uzun mesafeli gezi fikri Sevgili Başkanımız Serdar Sertdemir hocamızdan çıktı. Kesin olmamakla birlikte güzergah ve ziyaret edilmesi gereken mekanlar konuşuldu ve öylece kaldı. Takip eden hafta...
  13. ilka

Moto23 üyeleri ile Palu gezimiz..

02. 06. 2013 Pazar günü Çok daha önceden planlanmış olan Palu gezisi, çeşitli nedenlerden dolayı bugüne nasip oldu. Gezimize sabah 09:45 te istasyon kavşağı Migros yanında toplanarak başladık. ilk etapta 6 motor başlayan gezimiz, daha sonra Harput motordan zülfü usta ve Erol un katılımıyla 8 e...
  14. ilka

Günübirlik Gaziantep gezisi..

26 Mayıs 2013 Gaziantep'te yapılan bir sınav için, toplam 730 kilometrelik gidiş ve dönüş maceram. Sabah erken saat 05:30 da harekat ettim. Rotam aşağıdaki gibi, yollar genelde çok iyi, tabii yer yer yol yapım çalışmaları da devam ediyor. Güzel geçen yolculuğumun hikayesine birlikte bakalım...
  15. ilka

Moto23 üyeleri, çakmaktepe sabah kahvaltısı..

Evet dostlar 28.04.2013 Pazar sabahı, Elazığ Moto23 tarafından organize edilen, yerel Tv haber içerikli çekimin yapıldığı bir gün içerisinde tamamı olmasa 'da etkinliğe katılan bütün motor sevdalısı arkadaşlarıma çok teşekkür ediyor kazasız belasız bir sezon diliyorum... Bu etkinlikten birkaç...
  16. ilka

Hazar baba Gezisi..

19 Mayıs 2013 Pazar günü Moto23 derneğimiz tarafından daha önceden planlanan Palu gezisi, derneğimiz üyelerinden Fatih Ahmet YILMAZ kardeşimizin geçirmiş olduğu motosiklet kazası sonucunda hayatını kaybetmesi, hem dernek üyelerimizin moralini bozmuş hemde tertiplenen gezinin iptal edilmesine...
  17. ilka

Gaziantep'e günübirlik gezi..

26.05.2013 Pazar günü Gaziantep'te yapılacak olan bir sınav için günü birlik tur olacak. hareket saatim sabah 05:00 rotam aşağıdaki gibi..
  18. ilka

Nemrut dağı gezisi..

Sonu hüsranla biten bir gezi. 12.05.2013 Pazar günü sabahı nemrut dağı gezisi için sabah saat 06:15 de aşağıda görülen rota istikametinde gezime başladım.. İşte rotam.. sabah evden çıkış. Hazırlıklar tamam. Elazığ gözeli, Malatya yol ayrımı yol yapım çalışmaları. Kömürhan dan bir...
  19. ilka

Kemaliye Karanlık kanyon gezisi...

21.04.2013 Pazar Benim için güzel bir gün. Nöbetim yok daha önceden planlamış olduğum Kemaliye Karanlık Kanyon gezisine gidebilirim. Gidebilirim de ya havanın durumu??? >:( felaket kapalı yağmurlu hadi git gidebilirsen, adımız çılgın motorcuya çıktıya gideceksem giderim arkadaş, Akşam Alican...