Arama sonuçlarınız

1. quem4R

Bisikletten Motora Geçmeyi Düşünüyorum :)

Selamun Aleykum.. Bisikletten motora geçmeyi düşünüyorum. Bisikleti kıvraklık, her yere girip çıkabilme açısından seviyorum ama artık yorgunluğa tahammülüm kalmadı :) Hemde şehirler arası seyahat istiyorum bisiklet ile çok sıkıntılı oluyor.. Bana ne önerirsiniz ? Cross ile başlamak nasıl fikir...
  2. quem4R

Bisiklete Motor Takviyesi?

Selamun Aleykum. Bisikletlere takılan çift zamanlı motorlar mı daha iyi yoksa şarj süresi 3-8 saat olan aküler mi? :) Bisiklet üzerine yoğunlaşmayı düşünüyorum aşırı hız olmasın ama yavaş da olmasın, rahat olsun hemde vasıta görevi görsün..
  3. quem4R

Selamun Aleykum..

Selamun Aleykum. Öncelikle Adım Ömer Faruk 18 Yaşındayım. Lise son sınıf okuyorum, üniversiteye hazırlanıyorum. İstanbul'da ikamet ediyorum. Sitenize araştırmalarımı bir yere getirmek için geldim yardımcı olacağınızı düşünüyorum ; Bir Heves Başladı Öneri/Destek/Bilgi İstiyorum..
  4. quem4R

Bir Heves Başladı Öneri/Destek/Bilgi İstiyorum..

Selamun Aleykum. Öncelikle Adım Ömer Faruk 18 Yaşındayım. Lise son sınıf okuyorum, üniversiteye hazırlanıyorum. İstanbul'da ikamet ediyorum. Üniversiteyi Ankara'da düşünüyorum.. Bi motor hevesi geldi sebebi yoğun şekilde bisiklet kullanmam :) Vasıta olarak araba daha geri planda duruyor...

Yeni mesajlar