Arama sonuçlarınız

1. rolly74

EĞİTİM ŞART (MI) ?

Arkadaşlar eğitim motosiklet kullanıcıların şart. Ancak başımdan geçen bir eğitim faciasını aktarmak istiyorum. İki günlük eğitim için ilimize gelen ( 1. gün pistte 2. gün yaklaşık 300 km lik yolda ) eğitmen arkadaşlar ile 6 kişilik öğrenci grubumuz ile eğitimlere katıldık - herkes kendi...
  2. rolly74

hava soğutmalı motorlarda yokuş aşağı motor frenini kullanmanın sakıncası var mı ?

hava soğutmalı motorlarda yokuş aşağı motor frenini kullanmanın sakıncası var mı ?. Motorda aşırı ısınmaya yada boğulmaya neden olur mu ?
  3. rolly74

naked motorlarların uzun yol performansı nasıldır ?

Arkadaşlar daha çok şehir içinde kullanmak üzere naked tip bir motosiklet almayı düşünüyorum. Ancak bu motorlarla tatil zamanlarında 3-4 günlük turlara da çıkmak istiyorum. Bu motorların uzun yol performansı nasıldır.
  4. rolly74

aklın yolu bir....

motora yeni başlıyorum. 600 cc ile başlamak istiyordum ama herkes başlangıçta 250 cc yi geçmemem gerektiğini belirtti. Şimdi ST kanuni GT250, yamaha wrx125 , derbi terra 125 den birini almak istiyorum. Özellikle tecrübeli arkadaşların önerileri benim için yol gösterici olacaktır...şimdiden...
  5. rolly74

ilk motor olarak kawasaki er 5

Ben yeni başlıyorum ve kawasaki er 5 ile başlamak istiyorum. Geçenlerde dergide avrupada zamanında eğitim için kullanılan motosiklet olduğunu okumuştum. tecrübeli arkadaşların bilgisinde faydalanmak isterim.