Arama sonuçlarınız

1. oguzcelik

Acil A Rh - Negatif Kartal Kalp hastanesi.

Fatma Korucu A Rh - negatif.Kartal Kalp hastanesi. Arkadaşlar hasta şu an ameliyatta, kan acil olarak lazım. İletişim Murat:0531 393 65 09 Teşekkürler.
  2. oguzcelik

2011 CBF150 / Çok Temiz..

İlgilenen arkadaşlar iletişime geçip yakından inceleyebilir.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2011-model-honda-cbf-150-154683187/detay
  3. oguzcelik

İst. - Çanakkale Rota Hk.

Selamlar ; 21 Mart Perşembe günü Çanakkale'ye süreceğim.Günübirlik gidip döneceğim.Harem-Sirkeci-Yenikapı/Bandırma - Çanakkale gibi bir rota çizdim kafamda.Yolculuğum esnasında aktaracağınız bilgi ve tecrübelere ihtiyacım olacaktır.İlk sorum Rotam doğru mudur?Alternatif başka bir yol var mıdır...
  4. oguzcelik

Garaja Girerken Yan Yatırdım..

Merhabalar, Motoru 2 bina yanda oturan abimin kapalı garajına bırakıyorum normalde, garaja beton dökülecekmiş, herkes aracını çıkarsın diye duyuru yapmışlar. Çıkardım bende motoru, bizim binanın altında ki bodruma da motor konuyo ama merdivenli bi kısım var rampa falan yerleştirip üstüne öyle...
  5. oguzcelik

Asayiş Ekiplerine Trafik Cezası Kesme Yetkisi Verildi !

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 2012/97 sayılı genelgesi ile 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun 6. ve Karayolları Trafik Yönetmeliği'nin 7. maddeleri gereğince ; Asayiş hizmetlerinde görevli polislere trafik kural ihlallerine müdahale etme ve trafik cezası yazma yetkisi ve görevi...
  6. oguzcelik

HOMELAND - Güzel Dizi

Arkadaşlar, vardır aranızda izlediğim dizi bitti ne izlesem ne izlesem diye bakınanlar. Homeland'i bi araştırın bakın derim imdb si yüksek, birçok ödülleri toplamış, oyuncu kadrosu sağlam kaliteli bi dizi. Ben izliyorum, her bölüm olaylar olaylar.. http://www.dizisrt.com/homeland
  7. oguzcelik

Aylardır Forumdayım Yeni Üye Oldum..

Merhaba değerli arkadaşlar, 4 aylık motorcuyum ( 9.000 km) ve 4 aydır hemen hergün motosiklet.net i takip ediyorum.Artık bazı konulara yorum yapma ihtiyacı hissettğimden bugün üye oldum. Herkese iyi forumlar.

Yeni mesajlar