Arama sonuçlarınız

1. S

Honda CB125 E scrambler yada cafe racer'a dönüşür mü?Yoksa Bajaj Boxer mı?

Merhaba arkadaşlar, Ankara'da yaşayan bir motosiklet kullanıcısıyım. Aktif olarak günlük ulaşım amaçlı,keyif hissi olmadan motosikletimi kullanıyorum. Tek amaç ucuza hızlı,vakit kaybetmeden yol almak... Fakat bunu yaparken nasıl olur da daha çok zevkini çıkarabilirim diye düşündüm.Evvelki...
  2. S

7 Haziran Ankara-Ayaş-Beypazarı (Yamaç paraşütü+Gazlama )

Oyumuzu kullandık dan sonra siteden arkadaşım sifomehmet ile gazlamaya karar verdik zaten düşünüyorduk hem arkadaşlarımız da ayaş yamaç paraşüt alanınca olacaktı :) sağolsunlar 1 er sorti bizleri de tandem de uçurdular. İlk olarak metin uçtu Erkan hoca bilgi veriyor Metin çıldırırkene...
  3. S

Ankara-Alanya-İzmir-Ankara gezimiz için TAVSİYE

Merhabalar arkadaşlar, *2 kafadar olarak Ankaradan marşa basıp Akdeniz ve Ege turu yapmak istiyoruz... *Süremiz 10-12 gün *Motorlarımız 600RR ve GSX-R 600 *Konaklama için uygun pansiyon ve kamp yerlerini düşünüyoruz tabi rastgele bulucaz... *En yakın nokta olan Konya üzerinden Alanya'ya geçip...
  4. S

600RR devir 6000-7000'de kalıyor!!!

Merhaba arkadaşlar, 2010 model 600RR kullanıcısıyım motorum yeni bakımdan çıktı yaklaşık 2500TL harcadım aklınıza gelicek çoğu yeri malzemeyi değiştirdim. KN filtreler NGK bujiler, keçede kaçak vardı onlar değişti vs. vs. eksik olan hiçbişey yoktu derken geçen gün motor gaz yememeye başladı...
  5. S

Ankaradan Tricolour 600RR ile Merhabalar

Merhabalar arkadaşlar,ben Mehmet,uzun aramalar sonunda 2010 model 11.000kmde HONDA CBR 600 RR ile yolumuza devam ediorz..Ankara Bahçelievler'deyim 657ye tabi bi memurum ve aynı zamanda ODTÜ'de tekrardan Makina Mühendisliğinde lisans öğrenimime devam etmekteyim...24 yaşındayım pro seviyede...
  6. S

honda Leyla

Ya hic Honda CBR 600 RR LEYLA yok mu piyasada bana mi denkgelmio...
  7. S

600luk makina ariyorum Ankara

18.000 civarina kazasiz tercihen Ankara cevresinden aldiktan sonra illallah ettirmeyecek sekil bi motosiklet dusunmekteyim asiri bi ses takintim var acelem yok onumuz kis...simdiden tesekkrler herkese arkadaslar emniyetli surusler...