Arama sonuçlarınız

1. Felsefeci

2-3 yıl önce yazdığım ufak bir deneme...

2-3 yıl önce yazdığım ufak bir yazı...Ne kadar da acemi,geniş düşünmekten yoksun,Türkçesi zayıf ve bir o kadar basit bir şey yazmışım.(Not:İnsanların önyargılarını test etmek için "Dostoyevski" adıyla paylaşmıştım,bir çok kişi yazının "Dostoyevski" imzalı olduğunu görünce beğenmişti,halbuki 2...
  2. Felsefeci

Caddede gördüğüm küçük sevimli araba

Evet arkadaşlar sokakta gezerken dikkatimi çeken bir araba oldu,oldukça küçüktü ve alçaktı ama bir o kadar da tarzdı markasını okumak için yakınlaştığımda "Daihatsu" imzanısı gördüm,bana çok sevimli geldi siz böyle bir araç kullanırmısınız?(Her ne kadar hoş gelse de böyle bir aracı kullanmak...
  3. Felsefeci

Ve Ducati motoru yarattı!(İstermiydiniz?)

Şaşi yok,krankda 195 beygir,şimdiye kadar gelmiş geçmiş en geniş çaplı silindir ama yüksekliği hiç yok bu yüzden yüksek devir kaldırabiliyor,gidiş akıllara zarar!Ve Ducati motoru yarattı! Siz böyle bir motora sahip olmak istermiydiniz?yoksa tercihiniz R6,R1,Hayabusa vs mi olurdu?Bu...
  4. Felsefeci

Ve hayatımda ilk kez motora bindim.(Herkese merhaba)

Merhaba adım Çağrı aranıza İzmir'den katılıyorum,91 doğumluyum,21 yaşındayım.Bundan yaklaşık 1 yıl kadar önce içimde aniden parlayan bir motosiklet merakından sonra bu yaz kendimi kursa kayıt olurken buldum ve sonunda ilk eğitimimi de aldım,eğitimim 7 saat sürecek.Daha önce vitesli vitessiz...

Yeni mesajlar