Arama sonuçlarınız

1. J

2. Avrupa Turu da bitti

Herkese merhabalar, Geçen turla aynı km planlanmış ve nerdeyse 1 hafta fazla sürem var. Sakat bilekle çıkılmış bir tur, bileğinin götürdüğü yere git turu. Planladığım gibi tamamlayamadım, Budapeşte'den itibaren sakat olan bilek sıkıntı yaşattı, 5 ülke eksik oldu, 1 ülke ekstradan geldi...
  2. J

Karpal Tünel - Cruise Control

Değerli Dostlar, Geçen yıl fazer ile güney avrupa turu yapmıştım. Ancak bu turun bir anısı olarak özellikle Hırvatistan'dan İstanbul'a kadar sürekli ön çaprazdan ve aynı yönden esen rüzgardan dolayı sağ gidona basmaktan bilekte hasar oluştu. Bu yıl Doğu Avrupa turu planlamaktayım ancak bilek...
  3. J

Avrupa Turumdan Döndüm Aranızdayım (9 ülke (+2 mini ülke))

Merhaba Dostlar, İznimi rüzgarla değerlendirdim.. Bir Avrupa Turu Yamaha Fazer'la.. Ve aranızdayım.. Kısaca güzergah Yunanistan, İtalya, Fransa, İsviçre, Avusturya ve balkanlar üzerinden dönüş.. Planı elime aldığımda yalnızca bir kağıt parçasıydı.. ilerledikçe bir dostumun tanımlamasıyla...
  4. J

Ben Ankara İstanbul Hattından Ömer

Herkese Merhaba, Şimdiye kadar bir forum sitesine üyeliğim olmamıştı, arada gereksinim duyduğumda bir iki konu bakmışlığım vardı.. Birde motor markama ait bi yer vardı ancak beceremedim üye olmayı garip üyelik soruları vardı anımsadığımca.. tc nosuna kadar istiyordu.. bırakmıştım.. Bu gün iki...