Arama sonuçlarınız

1. cemilcan

Konjektör ve Genel Bakım İçin Yardımınıza İhtiyacım Var ?

Merhabalar, motorum da yaklaşık 1 aydır süren bir çalıştırma sıkıntım var. Kendileri marş almıyor bende ne far nede sinyallerimi çalıştırıyorum. Havalarında erkek kararması ile birlikte güneş battıktan sonra motoru direk yerine koyuyorum sabahları da ayak marşı ile çalıştırıyorum. Ancak...
  2. cemilcan

Motosiklet Kontak Anahtarı Kırıldı

Herkese iyi akşamlar, Asya 150 Elegant model olan motorumun anahtarı kontağın tam giriş kısmında kırıldı. Anahtarın 2 kısmı da elimde kalan parçayı çıkarabildim. Ancak Ruhsat bende fakat sahibi ben değilim parasını ödedim ancak daha gitmedik notere işlemler için, motorun ruhsattaki sahibi de...
  3. cemilcan

Motorumdan Beyaz Duman Geliyor.

Arkadaşlar merhaba, motorsikletle sahil yolunda giderken bir süre performansında artış oldu sonra motor kısmından beyaz duman gelmeye başladı ve stop etti. Bir daha çalıştırmayı denedim çalıştı ancak içerisinden kopma sesi gibi bir ses gelerek tekrar durdu. Şuanda marş alıyor ama motor kısmında...
  4. cemilcan

Motorsiklet Gaz Alıyor Ancak Gitmiyor.

Merhaba herkese bu gün öğle saatlerinde E5 üzerinden kadiköy e geliyordum. Normal hızda giderken motorsiklet birden gazı kesti ancak motor çalışıyordu. Kenara çektim stop ettim başta biraz dinlensin diye ancak gene çalıştırmak istediğim zaman motorsiklet çalışıyor gazı basınca sesde geliyor...
  5. cemilcan

2. El Motor Fiyatında Yardım Edebilir misiniz?

Merhaba öncelikle aranıza yeni katıldım ve yardıma ihtiyacım var. Çocukluğumun yarısı motor istemek ile geçti ve sonunda bir tane almaya karar verdim. Koruma malzemelerini ve ehliyetimi aldım çevrem de motor kullananlar çok olduğu için baya pratik yaptım ama yinede ucuz bir motorla daha çok...

Yeni mesajlar