Arama sonuçlarınız

1. 007mac

Sevgili Motor Dostları...!

Honda CBF 150 motorumun dikiz aynaları, yolun arka kısmını iyi göstermiyor. Sizce, arka tarafı daha iyi görebilmek için neler yapılabilir?
  2. 007mac

Köpeksavar bu durumda etkili olur muydu?

Köpeksavar Bu Durumda Etkili Olur muydu?
  3. 007mac

Motosikletimin Lastiği Yağlandı

Merhabalar...! Arkadaşlar, motosikletimin zincirini yağlarken arka tekerimin yan tarafları bir miktar yağ oldu. Zamanım olmadığı için lastikteki yağı temizlemedim. Yağın Lastiğe bir zararı dokunur mu? Bir de bu yağı temizlemeli miyim? Temizlemem gerekirse ne ile temizlemeliyim? Herkese iyi...
  4. 007mac

Alanya'dan Mersin'e Gezi

Değerli Motor Sevdalısı Arkadaşlar...! Hepinize Merhabalar. Allah kısmet ederse, 14 Ekim 2012 Pazar günü saat:08.00'de Alanya'dan Mersin'e geziye çıkacağım. Bu gezi, benim motosiklet ile yapacağım ilk uzun yol seyahatim olacaktır. Geziyi 1 haftalık süre olarak planladım. İnşallah sağ salim...
  5. 007mac

Mevsimsel Sıkıntılar ve Diğerleri

Merhaba Arkadaşlar, Emekli Öğretmenim. 57 yaşındayım. Çocukluğumdan beri içimde ukde kalan motosikletimin olmayışı idi. Bu eksikliğimin çeşitli nedenleri vardı. Önceleri ekonomik sıkıntılar, daha sonraları çevremdekilerin olumsuz düşünceleri (iki tekerin tehlikeleri, kullanıcıların imajları vs.)...

Yeni mesajlar