Arama sonuçlarınız

1. jawen_123

3.500-4.300 Tl arası motorsiklet tavsiye

Arkadaslar başlıkta yazdığım gibi bu fiyat arası bi motorsiklet bakıyorum. hosuma suan için cbf ler gidiyor ama ybr m vardı 2012 onu sattm çünkü bi süre sonra çekişten düştüğünü hissediyor insan. yada bana öyle geliyordu. Cbf veya sizin tavsiyelerinizi bekliyorum
  2. jawen_123

Yardim eder misiniz ?

Arkadaslar 2011 model daha 5 binkmde YZF R 125 alacagm nasipse size birkac sorum olacak ilk olarak bunlarinon disli kaclik ikinci olarak 1-2 dis buyutsemnasil olur
  3. jawen_123

Acil Oyun Canavarı SON GÜN 28 ARALIK

Önemli bir ödemem oldugundan dolayı acil paraya ihtiyacım var. bu yüzden telefon bilgisayar ne varsa satıyorum. Telefonumu sattım bilgisayar kaldı onuda satacağım . MT lı olana ayrıca kıyagım olucak fiyat cok deyıp kapatmayın . Arkadaslar bilgisayarım kısaca: * ASUS P5K SE Intel® Core™2...
  4. jawen_123

2013 modeller

Arkdaşlar 2013 model motorlar ne zaman cıkıcak ? ben en çok ybr 125 i merak ediyorumda :)
  5. jawen_123

Yardımcı olabilecek ?

Arkadaşlar bayramda izmire gelip gezmek istiyorum daha önce hiç gitmedim denizliden geleceğim. bayramın 3. ve 4 gunu orda olacagım 2 motor olacagız bıze orada gezılebılecek yerlere götürebilcek yanı kısacası bizimle gezecek birini arıyoruz :)
  6. jawen_123

ybr için 15 mi 16 mı ?

Öncelikle herkese merhabalar.Kusura bakmayın İ leri ı yada ü leri u yapmıs olabılırım el alışkanlıgı :) Arkadaslar bayramda nasıp olursa denizliden izmire gezmek ıcın gıdecegım. ve 1 gun kalıp 2 gun gezecegım. duyduguma göre yollar dumduz mus. bende de 2012 model 3700 kmde bı ybr var. artcımda...
  7. jawen_123

ucuzundan kappa 33 lt

arkadaslar motoru aldıgımda aksesuar olarak taktrmıstm ama bana cok kucuk gelmeye basladı ıstersenız nakıt olarak ıstersenız soyle ıyı markalı 33 lt nın ustu bır topcase ıle takas edebılırım fıyt farknı verebılırım. Nakıt alacaklar ıcın fıyat 100 tl takas teklıflerı benm ıcın daha onemlı tabıkde
  8. jawen_123

2012 model ybr 125 esd ( Takas teklıflerı degerlendırılır )

Motormu keyfe deger satmak ıstıyorum . Aslında cbf 150 alacagım ıcın satıyorum ama ıstersenız takas ıstersenız satın alabılırsınız . 0 506 789 37 28 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-magazadan-yeni-cikti-daha-sifiiir-97618579/detay/
  9. jawen_123

Takass 2012 model ybr 125 esd Sadece CBF 150 ile

Motorum 3 bin kmde olup grubumdakı kısılere sorulabılır temızlıgı. Ve ıstenılen ustaya göturebılır. sadce cbf ler hosuma gıttıgı ıcın takas dusunuyorum. Tercıhım 2012 model az km lı bı cbf . 0 506 789 37 28...
  10. jawen_123

abilerim bana bi akıll

hergun kafayı yıcem 2 ay once sıfır ybr almstm ama suan cbf ler hosuma gıdıyor. Acaba bırıyle takas mı etsem yada cıkar mı bırı karsıma yada satıp ustune braz daha koyup sıfr mı alsam

Yeni mesajlar