Arama sonuçlarınız

1. A

Skygo 200gy Atik değil Tekere gelmiyor

motorum daha 8000km'de gücü yerinde ama kalkıştaki o atiklik yok mondial x-treme maxlarda falan çok rahat tekere kaldırıyorum ama bunda 10santimi geçmiyor. Bana olması gerektiği gibi atik gelmedi. kullanıpta bunu yaşamayan var mı acaba aranızda
  2. A

Mobylette Enduro M55 motoru nasıl güçlendiricem?

Arkadaşlar daha önce benim motorun 130 yaptığını söyleyenleri görmüştüm peki ben bu motora neler almam lazım http://bd.img.v4.skyrock.net/7869/37...1457953681.jpg motorum bunun çok az farklısı Airsel veya glardoni Silindir sekman piston diyorlar birde karbüratör değişecek diyorlar 15lik yada...
  3. A

Mobylette Enduro M55 Anlayanlar Baksın

Arkadaşlar ben motordan pek anlamam ama benim dededen yadigar 91 model Mobylette Enduro M55 motorum var. Yanlız yokuş aşşağı bile 55 60 km hızı geçmiyor. Ben yokuşları iyi çıkabilmeyi ve 100 km 'ye yakın hız görmeyi istiyorum. bununla 130 km hızı gören varmış. karbüratör piston silindir...
  4. A

Yardımlarınızı bekliyorum Hussar vs 150 RF

Ben hussar ile mondial 150rf arasında kaldım. 3 tane seçeneğim var tüm alıcılar sizin cevabınızı bekliyor :cherry: benim için önemli olan etmenler motorun sağlamlığı ve dahada önemli olan çok yakmaması. Hangisi daha çok yakar acaba? Tabi yola oturuşuda çok önemli. 100 km üzerinde bile...

Yeni mesajlar