Arama sonuçlarınız

1. F

200 cc Maxi scooter bir depo ile 175 Km. !!

Arkadaşlar selamlar. Aprilia Atlantic 200cc ,ağır bakımdan yeni çıkmış bir motorun bir depo ile (14 L) 175-180 Km. yol yapması normalmi ? Bu konuda fazla bir bilgim yok ama sorduğum bazı arkadaşlar çok yaktığını söylediler. X-Max kullanıcısı bir arkadaş bir depo ile yaklaşık 300km. yaptığını...
  2. F

Acil yardim lutfen ! Arka lastik tarafindan catir cutur ses geliyor

Arkadaslar selamlar . Oncelikle bu konu daha onceden acilmis. Fakat gerek eski tarihli olusu gerekse motorumun farkli olusundan oturu yeniden acmak durumunda kaldim. Arkadaslar motorum 2004 Aprilia Atlantic 200. 1 hafta sonra yaklasik olarak 2000 km.lik bir uzun yol yapma planim oldugundan...
  3. F

60000`de FJS600 Silverwing ABS alinirmi ?

Arkadaslar oncelikle eger konuyu yanlis yerde acmis isem ozur dilerim. Mevcut motorum olan 2004 Aprlila Atlantic 200 umu satip ,bir Honda FJS 600 Silverwing ABS alma durumum var. Daha once hic 600 luk makina kullanmadim ve almak istememin tek sebebi motor buyutmek isteyisim. Bu makina hakinda...
  4. F

Herkeze selamlar

Arkadaşlar forumun an itibariyle en çaylak üyesi olarak herkeze selamlar. Istanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum. 35 yaşındayım..Bir firmada dış ticaret sorumlusuyum. Aprilia Atlantic 200 Maxi scooter kullanıcısıyım..Uzun süreden beri takip ettiğim bu faydalı siteye en sonunda üye olmaya...

Yeni mesajlar