Arama sonuçlarınız

1. Anıl_88

Keeway Supershadow 250 Çalışmıyor arkadaş çalışmıyor.

Dün akşam saatlerinde işten çıktıktan sonra motosikletimle biraz dolaştım. Daha sonra eve gelip kapalı garajıma koydum. 1 saat sonra tekrar işim çıktı. Marşa bir bastım. Marş alıyor elektrik var ancak motor bir türlü çalışmıyor. Vurdurmayı denedik olmadı. Bujiler değişti olmadı. Ustaya götürdüm...
  2. Anıl_88

Alınık Cruiser ya da Custom Chopper

Eskişehirde ikamet etmekteyim. Fiyat aralığı 2500-3000 arası... İlk motorum olacak haliyle bu fiyata çinli olabilir. Mondial, Kanuni, Regal Keeway bütün teklifleri bekliyorum. :)
  3. Anıl_88

Cruiser Önerisi

Arkadaşlar maddi durumum gereği 3000-3500 TL arasında motosiklet arıyorum. - Regal Raptor 250 - Keeway 250 - Mondial 250 MCT - Bisan Roadstar - Kanuni Tiger Sizlerden küçük tavsiyeler rica etsem. Paramız boşa gitmese en azından fiyat performans olarak bir ürün önerebilirseniz çok sevinirim.
  4. Anıl_88

Ferrari ya da Lamborghini replika spor arabalar

Youtube da tesadüf eseri buldum bu arkadaşları. Adamlar yüksek motor gücü olan araçların bütün parçalarını değiştirerek replika ferrariler yapıyorlar. Fiyatları 60 ile 80 milyar arasında değişiyor. İmkanınız var ise yüksek kalitede izleyin ve işçilik kalitesini gerçekten görün...
  5. Anıl_88

Bıktım ben bu adaletten...

Sabah bir kanalda haberleri izlerken öyle bir durum ile karşılaştım ki anlatamam arkadaşlar... Küçücük bir kız 8- 9 yaşlarında dayısı ile beraber karşıdan karşıya geçmeye çalışırken üstelik bu sırada yayalara yeşil yanıyor. Işıklara yaklaşmakta olan son sürat bir araç beliriyor. O sırada küçük...
  6. Anıl_88

2.El motosiklet fiyatları

Arkadaşlar yakın zamanda motosiklet almayı planlıyorum. Hem bütçem gereği hemde tarz olarak crusier tipi motosiklet alacağım. İlk aklımda olan Regal Raptor 150dd e-2 modeli. Şehir içinde kullanacağım için hemde ilk motosikletim olacak ve tabi ki benzin konusunda beni üzmeyecek. Ancak bazı...
  7. Anıl_88

Motosiklet ve polisler

Merhaba arkadaşlar Bugün dikkatimi çeken bir olayı sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak için aktarıyorum. Bisikleti ile sağ şeritten ilerlerken yanımdan onlarca araba ve motosiklet geçti. Kafamı kaldırıp baktığımda ise motosiklete binen insanların çoğunun kaskı olmadığını gördüm. Aralarında...
  8. Anıl_88

3 Motosiklet arasında kalmak

Merhaba arkadaşlar kısa süredir forumda vakit geçiriyorum. İyi kötü sıfır olan motosiklet bilgimi sizlerin sayesinde iyi yerlere getirdim. Şimdi 3 motosiklet arasında kaldım. Tavsiye edebileceğiz diğer modellere de açığım. Uzun yol yapmayacağım. En uzun yolculuğum 80 - 90 km olur. Süratı sevmem...
  9. Anıl_88

Eskişehir 30 Ağustos 2012 Motofest

Buyrun arkadaşlar organizasyona ait tarafımdan çekilmiş bir kaç kare :) Organizasyona gelince konaklama konusunda hiç bir sıkıntı yoktu. Bulunduğumuz yer inanılmaz doğal güzelliklerle iç içe bir yer. İsteyen göl kenarına isteyen giriş kısımlara isteyen ormana çadır kurabilmekte. Organizasyon...
  10. Anıl_88

Ne zaman Japonya, İsveç, İsviçre ya da İngiltere gibi olacağız ?

Belgesellerde izliyorum. Örneğin japonya konulu bir belgesel vardı bugün. Adamların trafik sistemi şöyle eğer özel garaj ya da park alanınız yok ise araç alamıyorsunuz. Devlet gelip özel mülkünüzü kontrol ediyor araç parkı için uygun olup olmadığını. Ona göre araç satın alabiliyorsunuz. Ehliyet...
  11. Anıl_88

Evinizde böyle bir sistem olsa ?

Evinizde bu şekilde oyun sistemi olsa oynar mısınız yoksa gereksiz mi bulursunuz ? :) Açıkcası ben çok beğendim ve fikirlerinizi almak istiyorum. İmkanınız var ise 720 p kalitede izleyiniz. :) http://www.youtube.com/watch?v=zSdJPM7cAGc&feature=player_embedded
  12. Anıl_88

Motosiklet alırken pazarlık

Merhaba üstadlarım Motosiklet için para biriktiriyorum. Ufaktan motosiklet fiyatlarına ve piyasasına şöyle bir göz gezdirdim. İstediğim 2-3 model belirdi zihnimde. Birisi Mondial Mr Vulture diğeri Kanuni Tiger. ancak motosiklet satışı yapılan sitelerde örneğin sahibinden gibi yerlerde...
  13. Anıl_88

Vites problemi (Küçültme)

Merhaba arkadaşlar benim vites düşürmek ile ilgili bir problemim var. Daha önce forumda vites düşürmek ile ilgili konuları okudum fakat aradığım cevabı bulamadım ya da kesin bir yargıya varamadım. Yorum atan herkes farklı bir tarzda sunmuş vites küçültmeyi. Öncelikle 125 cc lik bir motosiklet...
  14. Anıl_88

Motosikleti çalınmasına karşı korumak için ?

Arkadaşlar motosikletinizi çalınmalara karşı nasıl koruyorsunuz? Açık otoparkımız var ama ne kapısı var nede güvenliği. Kilit ya da alarm konusunda verebileceğiniz tavsiyeleri dört gözle bekliyorum. - Apartmanın içine koyabileceğim yer var. Ancak %100 güvenli bir yer değil. Motosikleti kalın...
  15. Anıl_88

Böyle reklam olur mu arkadaşlar?

Kent firmasının her reklamı nedense böyle etkileyici olmuştur. Hüzün, sevinç, bayram bir aradadır. İzleyince insanın boğazında bişeyler düğümleniyor. :) http://www.youtube.com/watch?v=A9pPhLJrSF4

Yeni mesajlar