Arama sonuçlarınız

1. Prestij

Yardım lazım :)

Bugün bi arkadaşım eğer 6 aydan fazla süre sigortam varsa gidip 0 motor alabiliceğimi söyledi. Olay şöyle sigortan 6 aydan fazla varsa gidiyosun bayiiye alıyosun motorun devir işlemleri falan hallediliyo ondan sonra sana bi banka hesabı veriyolarmış sen her ay oraya motorun taksidini...
  2. Prestij

Lifan lf 125 - 26 h

Boyutları 1920x715x1140 Ağırlık 95 kg. Motor Tipi Tek Silindir, Hava Soğutmalı Dört Zamanlı Silindir Hacmi 120 ml Yakıt Tankı Kapasitesi 3.7 lt Ort. Yakıt Tüketimi 1.7 lt/100 km Marş Sistemi Elektrikli / Ayak Marşlı Max. Güç 5.8 kw/7500r/min Max. Tork 8.5 N.m/5000r/min Şanzıman Otomatik Fren...
  3. Prestij

TVS Apache & Acerbis kafa

Herkese mrb Konu daha önce açılmış ama aradığım cevabı bulamadım. TVS Apache 150'ye acerbis kafa grenajı takılabilirmi ? (Bir arkadaşım Apache'lere acerbis takılmadığını söylemişti ne kadar doğrudur bilemiyorum) Takan varsa ve resim atabilirse çok makbule geçer :) Motora yakışıcağını...
  4. Prestij

Cbr 125 2005-2011 kafa grenajı

Herkese merhaba. Konuyu doğru yere açmamış olabilirm ama en uygun yeri burası olduğunu düşündüm. Forumda yeniyim :) Ben bi kaç gün sonra motor almayı düşünüyorum. Uzun süredir Cbr 125 istiyorum. http://www.totalmotorcycle.com/photos/2008models/2008-Honda-CBR125Rb.jpg Model olarak bu linkteki...

Yeni mesajlar