Arama sonuçlarınız

1. selimpelek

Efi göstergesi ?

meraba arkadaşlar mondial destro kullanıcısıyım son günlerde birşey dikkatimi çekti motosikletle seyir halindeyken efi ışığı yanıyor nedeni nedir araştrdım tam net bi sonuç bulamadım çoğu kişi enjeksiyon arızası diyor
  2. selimpelek

destro 250 koltuk

Arkadaşlar destro 250 var titreşim hiç yok denecek kadar az ama koltuğu çoks sert ve rahatsızlık veriyo 2 saat falan motor kullansak şeklini alcaz yani koltuğun o derece ne yapılması gerekir koltuğu döşemeciye mi vermek lazım
  3. selimpelek

Mondial Destro Far

selam arkadaşlar bende mondial mr destro var bu sene aldım ama farlarına ısınamadm hala motoru çok sevyrm sesi falan 10 numara makina ama farlar yuvarlak far bende değiştirme kararı verdim spor bi far istiyorum uygun fiyat olsun ve motora tam otursun yani far şimdiden saygılar
  4. selimpelek

Plaka ve ruhsat çıkarma

Meraba arkadaşlar 0 mondial Destro 250 aldım ve plaka çıkartcam ama ne yapılması gerektiğini ve bana kaça patlıcani bilmiyorum bilgisi olanlar bana yol gösterebilir mi? Teşekkürler.
  5. selimpelek

hangi naket ?

selam arkadaşlar naket motosiklet almayı düşünyorm acaba görüşlernizi yazarmısınz max 10bin tl bütce
  6. selimpelek

kanuni phantom

arkadaşlar şu kanunin yeni motoru phantom görünüş itibariyle hoşuma gitti ama motor güç olarak çok düşük acaba bunu 250 cc lik versiyonu çıkacak mı ?
  7. selimpelek

mondial destro 250 lütfen ilgilenin arkadaşlar

selam arkadaşlar arkadsm mondial 250 destrosu var ve geçenlere kötü bi kaza yaptı motorla 110 la giderken birden bire motor kendini kitlemiş ve çok kötü bi şklde düşmüş bu nedir yaaa !!! bu hakknda bilgisi olan varmı
  8. selimpelek

mr 250 destro

arkadaşlar şimdiki sorum belki size saçma gelebilir ama benim çok merak ettiğim ve olmasını istediğim bi olay benim 250 destro motorum var ona biraz modifiye yapmak istiorm dış görünüş için ve farı değiştirim fz8 tarznda bi far takmak istiorm bu mümkün mü bi şeklde böle bi far taktrcam...
  9. selimpelek

motor gücü yükseltme

selam arkadaşlar bazı duyumlar aldım motorun içinden bazı şeyler değiştirilerek motor cc yükseltme falan yapıla biliomus bu knu hakkında bilgisi olan yanıtlayablrmı acaba ?