Arama sonuçlarınız

1. D

Uzun yol motoru

Ayda 1000 km yol yapmak için motorsiklet almak istiyorum, konfor ve güvenlik önceliğim, scooter ya da chooper mi acaba diye kafam da karışık, burgman 400 ya da 650 , ya da shadow gibi eski cruiser lara baktım, cruiserların konforu göründüğü gibi değil heralde.. değerli fikirlerinize ihtiyacım var
  2. D

abs+büyük teker scooter tavsiye

12 bin tl ye kadar...var mı böyle bir motor
  3. D

büyük teker scooter tavsiyesi

en az 15-16 jant maksimum 4000 tl öneriniz ne olur
  4. D

almak istediklerimden hangisi

crypton ya da wingg go lardan hangisini almak mantıklı
  5. D

2500 tl ye kadar cub

öneriniz ne olur arkadaşlar,, sadece cub, crypton ,wave gibi motor istiyorum
  6. D

alçak seleli enduro

yüzde 80 ş. içi kullanacağım, en fazla çakıllı köy yoluna sokacağım bir motor istiyorum...alçak seleli enduro tavsiyeniz olur mu.
  7. D

hangi çinli chooper

200-350 cc aralığında sizce en kaliteli ve sorunsuzu hangisi...lifan? bisan? caracal? mondial? vs...
  8. D

7000 tl ye kadar chopper arıyorum

Arkadaşlar bakımlı sorun cikarmiyacak tercihen ilk el chopper almak istiyorum. Herkese kazasiz belasiz surusler dilerim
  9. D

kuba superlight 150 sorunlar

Aslında ciddi sorunlar değil bazı şeyler eklemek istiyorum .. 1. si yüksek devirlerde gaz kesiyor..belirgin olmasa da devir yükseldiğinde tekleme olmasa da gaz kesiyor bayağı...karbiüratör kirli ola bilir mi 2. vitresteyken debriyajı çeksek de çalışmıyor buna çözüm üretenler olmuş...tam...
  10. D

satlık shadow

gönül rahatlığıyla alabileceğiniz temizlikte shadowumu bel fıtığı olmam sebebiyle satıyorum...satacak olduğum için fıtığa rağmen saatlerce biniyorum:(...isteyen arkadaşlara linkini verebilirim..ben herzaman forumda olacağım...ayıplı bir makina satmam hiçbir arkadaşıma..
  11. D

shadow için debriyaj balatası

arkadaşlar ve ustalar..honda shadow 2005 motorum için debriyaj balatası alacağım..marka ya da mağaza tavsiyelerinizi bekliyorum...herkese teşekkür şimdiden..
  12. D

motor kazalari

Kimseyi korkutmak ya da moralini bozmak istemem.. isim gereği çok yakınım motor kazalarına. Bu hafta 5 hasta hepsi de motor kazası ve yaralanmalar da ciddi.. sevindiren taraf hayati tehlike (simdilik) olmamasi.. tedavileri ameliyatları devam ediyor. Daha motor almamış ve almayı düşünen biri...
  13. D

motorsiklet nakliyesi hakkinda bilgi

diyelim ki Xşehirden motorsiklet aldik ve surup getiremiyeceğimiz kadar uzak ya da surmek istemiyoruz ..bu motorun nakliyesini nasil yaptiriyorsunuz?:pale:
  14. D

kavasaki en500 neden sevilmiyor,önerilmiyor

kawa nın bu motorunu kime sorsam aman yanaşma,sakın ha gibi uyarılar alıyorum.:bounce:..kullananlar ın fikrini alsak...başlangıç için güzel görünüyor bana..
  15. D

chooper&scooter

650,750 cc lik shadow,dragstar,virago arıyorum..ayrıca abs li scooter de aramaktayım (eşim için)..chooper tercihen ilk sahibi olursa...
  16. D

ABS li scooter

abs li scooter kullanan arkadaşlar varsa sürüş tecrübelerini yazarlar mı...yani abs otomobildeki gibi yararlı mı motorsiklette de
  17. D

GV250 mi Regal Raptor 250 mi

arkadaşlar bu iki motor arasında kaldım..motorsiklete yeni başlıcaz bu yaştan sonra..:) beklentim vibrasyonsuz,sağlam, konforlu bir motor.. çok fazla hız peşinde değilim..şehir içi kullanacağım..bazen hafta sonu uzun yola çıkabilirim
  18. D

ilk motor

herkese iyi günler. ehliyet ve takiben ilk motorumu almak istiyorum. chooper ya da maxi scooter duşunuyorum.. daha doğrusu küçük bir chooper (varsa tabi). superlight gibi..ama superlight marka itibariya pek çekici gelmiyor..200 -250 lik chooper..çin malı olmasın kesinlikle istemiyorum çin...