Arama sonuçlarınız

1. Jun8-69

Yeni bir Thassos, Yunanistan Seyahati 1486 Km..8-15 Eylul 2012

Yeni bir yolculuk daha İstanbul-Thassos 1486 Km..8-15 Eylul 2012 Bu yaz başından beri bir kere Asos, Küçükkuyu, Cunda, sonra bir Asos daha sonra Thassos, bunu takiben Ödemiş ve Çeşme gezilerimi yaptım.Yaptığım kilometre 4000 civarı idi ve ben de bunu 5000’e civarına tamamlamak ve sezonun son...
  2. Jun8-69

İstanbul Ödemiş, Efes, Şirince, Çeşme, Alaçatı Gezimiz 950 KM 29 Ağus.- 3 Eylul

İstanbul’dan Ödemiş, Efes, Şirince, Çeşme, Alaçatı Gezimiz 950 KM 29 Ağustos 2012- 3 Eylül 2012 Arkadaşlarımızla her yıl çeşitli motosiklet gezilerine çıkarız. Bunların bazıları kendi düzenlediğimiz yerler, bazıları da Emok motosiklet festivalleri olur. Bir aksam masada otururken, Tamer...
  3. Jun8-69

İstanbul'dan Thassos adasina 1362 Km (Yeni)

Merhaba Arkadaşlar, En son yaptığım Çanakkale, Asos ve Cunda gezisini sizlerle paylaşmıştım..Motorumu aldıktan sonra hayallerimi hep yapmak istediğim yurtdışı seyahati süslemekteydi..Kız arkadaşımla beraber daha önce çantalar ve artçı ile gercekleştirdiğimiz Asos provasinin rotasını bu sefer...
  4. Jun8-69

İstanbul- Thassos Adası Yunanistan-İstanbul 1362 KM...18-25 Agustos 2012

Merhaba Arkadaşlar, En son yaptığım Çanakkale, Asos ve Cunda gezisini sizlerle paylaşmıştım..Motorumu aldıktan sonra hayallerimi hep yapmak istediğim yurtdışı seyahati süslemekteydi..Kız arkadaşımla beraber daha önce çantalar ve artçı ile gercekleştirdiğimiz Asos provasinin rotasını bu sefer...
  5. Jun8-69

İstanbul- Thassos Adası Yunanistan-İstanbul 1362 KM...18-25 Agustos 2012

6. Jun8-69

İstanbul'dan Çanakkale, Arıklı, Assos, Cunda1150 Km'lik bir gezi...26-30 Haziran 2012

Arkadaşlar merhaba.. İsmim Cüneyt...motosikletimi 4 yıl önce arkadaşlarımın motosiklet alması ile aldım ve şunu diyebilirim ki hayatıma kattığım en buyuk artılardan biri idi...Gezilerimizi genelde bu aynı grupla yapıyoruz fakat bu sefer aramızda sürekli gezilerimizin plan önderliğini yapan...

Yeni mesajlar